Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er imponert over ham så langt

Wolves-direktør skryter av Solbakken.

FÅR SKRYT: Wolverhampton-direktøren Jez Moxey er spent før Ståle Solbakkens debut mot Aldershot i ligacupen lørdag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
FÅR SKRYT: Wolverhampton-direktøren Jez Moxey er spent før Ståle Solbakkens debut mot Aldershot i ligacupen lørdag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer

Wolverhampton-direktøren Jez Moxey er spent før Ståle Solbakkens debut mot Aldershot i ligacupen lørdag

- Jeg er imponert over ham så langt. Både Ståle, spillerne og klubben trenger litt tid på å bli kjent med hverandre og kulturene. For Ståle blir det meget viktig at han treffer med spillerkjøpene. De han henter inn må gli inn i laget og fungere nesten umiddelbart. Jeg skjønner at dette med kjøp og salg er litt nytt for ham og en utfordring, sier Moxey til NTB.

Wolves kvitter seg trolig med sine tre største navn innen overgangsvinduet stenger 1. september.

Lokalavisen Express and Star meldte fredag at to bud på til sammen 200 millioner kroner er avslått av Wolves. De kom på Steven Fletcher og Matt Jarvis. Det er trolig snakk om taktikk for å presse prisen ytterligere i været.

- Pengene bestemmer i fotball. Slik er det bare. Vi håper å beholde alle, men noen av våre gutter får meget lukrative tilbud fra klubber i eliteserien, sier Moxey.

Neste helg ligaåpner Wolverhampton borte mot den gamle storheten Leeds.

- Det blir en tøff start for oss. Leeds vil gjøre alt for å komme tilbake på øverste nivå, akkurat som vi, mener direktøren.

Han kan litt om idrett. Moxey var landslagsspiller og halvproff i basketball i yngre år.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media