Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er ingen Churchill

Avslappet Eriksson skal gi kvartfinaleseier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagtbladet.no/ANB): Følg England-Portugal minutt for minutt.

17.00 i ettermiddag braker England og Portugal sammen i Gelsenkirchen i den tredje av  VMs kvartfinaler. England-trener Sven Göran Eriksson har stor tro på seier, men akter ikke å endre sin lederstil for å få fram det beste i de engelske gutta.

– Jeg kommer til å være som jeg alltid har vært. Jeg kommer ikke til å lese Churchill før kampen, sier den engelske landslagssjefen, med henvisning til den tidligere britiske statsministerens kjente taler under annen verdenskrig.

England har bare slått Portugal én gang på de siste ti kampene, men kaptein David Beckham håper nå å forbedre statistikken.

– De har slått oss i kvartfinaler før, men det er opp til oss å forandre på det. Alle gode ting er tre, sier Beckham.

Lampard klar

England fikk en gladmelding fredag ettermiddag. Sven Göran Eriksson bekreftet at Frank Lampard er fullt restitutert, og starter lørdagens kamp mot  Portugal. Dermed skulle England stille skadefritt til ettermiddagens kamp.

Portugal må unnvære suspenderte Deco og Costinha, mens Cristiano Ronaldo kjemper en kamp med klokka for å rekke kvartfinaleoppgjøret. Dette  på grunn av skaden han pådro seg i grisekampen mellom Portugal og Nederland.

ROLIG SVENNIS: Sven Göran Eriksson har ikke tenkt å etterlikne Winston Churchill for å få fram engelsk entusiasme i kveld. Men han har stor tro på seier. Foto:AP/SCANPIX
ROLIG SVENNIS: Sven Göran Eriksson har ikke tenkt å etterlikne Winston Churchill for å få fram engelsk entusiasme i kveld. Men han har stor tro på seier. Foto:AP/SCANPIX Vis mer

Sannsynlige lag:

England: Robinson, Neville, Ferdinand, Terry, A Cole, Beckham, Lampard, Hargreaves, Gerrard, J Cole, Rooney.

Portugal: Ricardo, Miguel, Carvalho, Meira, Valente, Petit, Maniche, Sabrosa, Figo, Ronaldo, Pauleta

Følg kampen direkte kl. 17.

•Din kommentar: Hvem vinner kveldens kamp?

<B>LAMPS KLAR:</B>Frank Lampard har slitt med en ankelskade, men er nå klar for kveldens kamp, sier Sven Göran Eriksson.
<B>DECO UTE:</B> Deco mister kveldens kvartfinale etter det røde kortet i 1/8-delsfinalen mot Nederland.