- Jeg er ingen ny Flo

Stryningen brukes som skrekkeksempel.

(Dagbladet.no): Tore André Flo scoret 29 mål på 58 ligakamper for skotske Rangers. Likevel regnes han som et tabbekjøp etter 160 millionersovergangen fra Chelsea i 2000.

Det inntrykket bekreftes av Dado Prso (29), Champions League-helten som går fra Monaco til Rangers som bosmanspiller i sommer.

- Jeg kan ikke si at jeg er den nye helten de venter på. Men jeg vet at jeg ikke er en ny Flo. For det første betaler ikke Rangers 12 mill. pund for meg. Jeg koster ingenting, sier Prso til Daily Record.

Flo er nå i italienske Siena, etter et mislykket opphold i Sunderland fra 2002 til ifjor sommer. Prso har bitt seg merke i at nordmannen ikke er et kjært minne i glasgowlagets historiebøker.

- Gode spillere som Stephane Guivarc'h og Tore André Flo sleit med å slå gjennom i Rangers, og fansen venter fortsatt på en kjempespiss, sier kroaten.

Hodespesialisten har scoret sju mål i Champions League, og Monaco spiller finale mot Porto 26. mai. Han håper å være tilbake i den gjeveste finalen neste år også, med Rangers.

- Hvorfor skal ikke Rangers klare å gjøre det samme som Monaco i år? Jeg er sikker på at vi kan klare det, sier Prso.

GRATIS:</B> Kroatias landslagsspiller Dado Prso lover at han skal overgå Tore André Flo på Ibrox.