- Jeg er jo jevnt over dårlig på alt

Morten Berre om overgangen fra måltyv til midtbanemaestro.

SPISS: Slik er vi mest vant til å se Morten Berre, jublende etter scoring fra sin spissposisjon. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
SPISS: Slik er vi mest vant til å se Morten Berre, jublende etter scoring fra sin spissposisjon. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Strømsgodset - Vålerenga 1-6 (1-2)

DRAMMEN (Dagbladet): At Vålerenga knuste fjorårets seriemester Strømsgodset 6-1 på Marienlyst to uker før seriestart er oppsiktsvekkende nok, men kanskje mest overraskende var det hvor naturlig Morten Berre lå og styrte laget fra sin dype midtbaneposisjon.

38-åringen er mest kjent for å være en måltyv av rang, men har også bekledd kantposisjoner tidligere, både i Viking og Vålerenga. Sentralt på midtbanen har han ikke vært like ofte å se.

- Det er ingen hemmelighet at jeg vanligvis spiller litt lengre fram på banen, nei. Men de siste kampene jeg har spilt på midten sammen med Sivert (Heltne Nilsen), og det har jo gått fint, sier Berre til Dagbladet.

Årsaken er at mannen som vanligvis skulle styrt Enga-midtbanen, Christian Grindheim, sliter med en skade. Berre er ikke i tvil om hvorfor nettopp han har blitt valgt som erstatter for kapteinen på midtbanen.

- Jeg har litt allround-egenskaper. Jeg er jevnt over dårlig på alt, kan du si. Det er ingenting jeg er veldig god på, men jeg er helt ok på det meste, sier Berre og gliser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer