- Jeg er jo kjøpt hit for å score

Moa er storfornøyd med starten i Hannover.

NÅDELØS: Moa utnyttet en Schalke-feil, og løftet bakken over Manuel Neuer på første berøring.Foto: SCANPIX/AP/Martin Meissner
NÅDELØS: Moa utnyttet en Schalke-feil, og løftet bakken over Manuel Neuer på første berøring.Foto: SCANPIX/AP/Martin MeissnerVis mer

||| (Dagbladet): Det var noen som mente Mohammed Abdellaoue gikk til en tysk bakgårdsklubb da han valgte Hannover 96 som stedet å fortsette fotballkarrieren.

Det føltes ikke akkurat sånn for Moa da han satte inn 2-0 mot Schalke 04 foran drøyt 60 000 tilskuere i Gelsenkirchen i dag.

- Jeg er kjøpt hit for å score, så da er det klart det er godt å gjøre det. Det var rått å se ballen gå inn, sier Moa til Dagbladet.

Målgivende
I dagens kamp var den tidligere Vålerenga-angriperen helt sentral for Hannover.

Først la han opp til Konstantin Rausch, som sendte gjestene i ledelsen etter en halvtime.

Etter 48 minutter var det Moas tur til å avslutte - og score. Den tidligere Vålerenga-spilleren ble spilt gjennom og scoret like sikkert som han gjorde i Tippeligaen før han forsvant til Tyskland. Han løftet ballen over keeper med venstrefoten.

- Jeg har funnet meg veldig godt til rette, og vi har fått en pangstart på sesongen. Å slå Schalke på bortebane er sterkt. Det tar litt tid å bli kjent med systemet, men det har gått veldig bra, sier Moa til Dagbladet.

Nordmannen debuterte mot Frankfurt forrige helg, en kamp Hannover vant 2-1.

Redningsmann
Hannover sleit kraftig forrige sesong, og var nær nedrykk. Tyskerne håper Moa kan være redningen denne sesongen, og det ser lyst ut så langt.

Jermaine Jones headet inn en redusering for Schalke ti minutter før slutt, men det ble bare et trøstemål for hjemmelaget - som nå har to strake tap.

Moa selv hadde blitt byttet ut da hjemmelaget satte inn 2-1.

Neste Bundesliga-kamp for Hannover er Rosenborgs europaligamotstander Bayer Leverkusen 11. september.

KNALLSTART: Moa er storfornøyd med de første ukene i Tyskland.Foto: SCANPIX/  EPA/ACHIM SCHEIDEMANN
KNALLSTART: Moa er storfornøyd med de første ukene i Tyskland.Foto: SCANPIX/ EPA/ACHIM SCHEIDEMANN Vis mer