<strong>VIL SPILLE:</strong> David Beckham sier han er klar til å hjelpe LA Galaxy til omspill i Major League. Foto: Scanpix/AP
VIL SPILLE: David Beckham sier han er klar til å hjelpe LA Galaxy til omspill i Major League. Foto: Scanpix/AP Vis mer

- Jeg er klar

David Beckham skal sørge for omspill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

David Beckham sier han er klar til kampen mot Chicago Fire fredag tross problemer med en betennelse i høyre akilles.

- Jo da, jeg er klar. Jeg kan ikke se noen grunn til at jeg ikke skal spille fredag, for jeg har trent hardt hver eneste dag den siste uken, sier David Beckham.

Los Angeles Galaxy står på terskelen til å kvalifisere seg for omspillet i Major League Soccer for første gang siden 2005, da laget også vant MLS-cupen.

- Jeg tror det vil bety mye for oss hvis vi kommer gjennom denne kvalifiseringen. Det har vært skuffende at vi ikke har nådd omspillet de siste årene, men vi tar stadig skritt i riktig retning, mener Beckham som er optimist før kampen mot Chicago.

- Jeg håper Beckham kan spille fredag, men alt kommer an på hvordan han klarer seg på treningene. Det ser bra ut, og han er i stor framgang, sier trener Bruce Arena om engelskmannen.

Dersom LA Galaxy vinner fredagens kamp er det veldig store sjanser for å nå omspillet i MLS. Plassen vil være sikret direkte dersom DC United taper for Chivas lørdag kveld.

(NTB)

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer