- Jeg er lei av å høre det

Slik trosset Østberg rådene fra forståsegpåerne.

VANT PÅ EGNE VALG: Ingvild Flugstad Østberg er lei av alle dem som mener hun må gå annerledes for å vinne en sprint. I dag motbeviste hun det gjennom å dominere hele dagen.
Foto: ANDERS WIKLUND / TT / NTB scanpix
VANT PÅ EGNE VALG: Ingvild Flugstad Østberg er lei av alle dem som mener hun må gå annerledes for å vinne en sprint. I dag motbeviste hun det gjennom å dominere hele dagen. Foto: ANDERS WIKLUND / TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DAVOS (Dagbladet): Et av Ingivld Flugstad Østbergs store mål for sesongen var å stå øverst på seierspallen i et verdenscuprenn.

Olympiamesteren fra lagsprinten i Sotsji har aldri vunnet mer enn en etappe i Tour de Ski, selv om hun ved flere anledninger har vært raskest gjennom prologen i sprinter.

Nå er målet allerede nådd.

Best i alt Gjennom hele dagen var Ingvild absolutt best. Klart bestetid i prologen, overlegen i både kvart-, semi- og finalen. Foran et helt kobbel av lagvenninner sto hun igjen med sin aller første verdenscupseier i skumringen i Davos.

- Jeg har ikke pleid å være i form før etter jul, så jeg er egentlig forundret over at det har gått så bra så langt i sesongen. Men det er veldig deilig å ha klart det målet såpass tidlig i sesongen, smiler Flugstad Østberg overfor Dagbladet.

Litt av grunnen til at hun ikke har vunnet før har etter manges mening vært at hun har brent altfor mye krutt i heatene før finalen. Hun bremset ikke i dag heller, men nå viste hun seg fra sin utilnærmelige side.

Akkurat det gjorde seieren ekstra søt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer