Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er Lyons førstevalg

Carew er ikke i tvil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BEOGRAD (Dagbladet.no): John Carew var en stolt herremann da han fikk kapteinsbindet av Åge Hareide etter gårsdagens treningsøkt.

Også i Lyon ser det lysere ut enn på lenge.

- Jeg føler meg bra, jeg begynner å komme i veldig god form, sier Carew til Dagbladet.no.

I tillegg er nordmannen nærmest garantert mye spilletid. Lyons brasilianske toppscorer Fred er kneskadd og spiller ikke før over nyttår. Og fredag pådro stortalentet Karim Benzema (19) seg en skade som gjør ham uaktuell i månedsvis.

- Det er ikke det som er fokuset for meg, sier Carew og tilbakeviser at det er skadesituasjonen som avgjør om han får tillit hos trener Gerard Houllier.

- Jeg var førstevalget før jeg ble skadd, og jeg er førstevalget nå som jeg er tilbake.

27-åringen fra Lørenskog er definitivt førstevalget på landslaget. Det er ikke bare Carews lederegenskaper Åge Hareide ønsker velkommen tilbake.

Carew mistet møtet med Hellas på grunn av sin lårskade, men har vært på banen for Lyon i tre kamper de to siste ukene.

SELVSIKKER: Fransk sportspresse mener både brasilianske Fred og det unge franske talentet Karim Benzema står foran John Carew i spisskøen, men selv er nordmannen sikker på at det er han som er Gerard Houlliers førstevalg. Foto: SCANPIX
SELVSIKKER: Fransk sportspresse mener både brasilianske Fred og det unge franske talentet Karim Benzema står foran John Carew i spisskøen, men selv er nordmannen sikker på at det er han som er Gerard Houlliers førstevalg. Foto: SCANPIX Vis mer

- John var veldig god i landskampene tidligere i høst. Og han sier han er på vei tilbake i form, sier Hareide.

image: - Jeg er Lyons førstevalg
Hele Norges coronakart