- Jeg er lysten på utlandet

Rubin Kazan er den russiske klubben som har bydd på Jalland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Russiske Rubin Kazan er klubben som for noen dager siden la inn bud på VIFs midtbanespiller Jørgen Jalland. Det bekrefter spilleren selv til Tønsbergs Blad.

I går satt Kjetil Siem i møte med midtbanespilleren, og der ble klubbdirektøren fortalt at Jalland ikke er uvillig til å flytte på seg.

- Han var positiv til å gå videre, og vi skal vurdere dette senest et par dager etter nyttår, sier Siem til Dagbladet.no.

Nå er de fleste i klubben på ferie, og derfor tar det et par dager ekstra før den russiske klubben får svar.

- Jalland sa det ikke var uaktuelt å gå til utlandet, og da skal vi finne ut av hva som er rett for klubben. Vi møtes igjen 3. januar, og vi må vurdere dette når det passer, sier Siem.

Til Tønsbergs Blad sier Jalland at han ikke har rukket å ta stilling til om han ønsker å flytte på seg.

- Foreløpig er det veldig ferskt og jeg har ikke fått tid til å tenke veldig mye over dette. Har såvidt snakket med Vålerenga om dette, og må få vite noe mer før det kan bli aktuelt. Men det virker spennende. Hvorvidt Vålerenga vil selge meg, er en avgjørelse de må ta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.