Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er lysten på utlandet

Rubin Kazan er den russiske klubben som har bydd på Jalland.

(Dagbladet.no): Russiske Rubin Kazan er klubben som for noen dager siden la inn bud på VIFs midtbanespiller Jørgen Jalland. Det bekrefter spilleren selv til Tønsbergs Blad.

I går satt Kjetil Siem i møte med midtbanespilleren, og der ble klubbdirektøren fortalt at Jalland ikke er uvillig til å flytte på seg.

- Han var positiv til å gå videre, og vi skal vurdere dette senest et par dager etter nyttår, sier Siem til Dagbladet.no.

Nå er de fleste i klubben på ferie, og derfor tar det et par dager ekstra før den russiske klubben får svar.

- Jalland sa det ikke var uaktuelt å gå til utlandet, og da skal vi finne ut av hva som er rett for klubben. Vi møtes igjen 3. januar, og vi må vurdere dette når det passer, sier Siem.

Til Tønsbergs Blad sier Jalland at han ikke har rukket å ta stilling til om han ønsker å flytte på seg.

- Foreløpig er det veldig ferskt og jeg har ikke fått tid til å tenke veldig mye over dette. Har såvidt snakket med Vålerenga om dette, og må få vite noe mer før det kan bli aktuelt. Men det virker spennende. Hvorvidt Vålerenga vil selge meg, er en avgjørelse de må ta.

Ifølge Jalland selv kom klubben på 3. plass i den russiske serien i fjor.

- Først må klubben ta en avgjørelse på hva de ønsker. Så må jeg eventuelt kikke nærmere på tilbudet hvis klubben tillater meg å gjøre det. Det kan skje ting fort, men så langt er ikke prosessen kommet. Så det blir nok et nytt år, før ting kan skje. Men lysten på utlandet har jeg, for det er jo en liten drøm å få spille fotball i utlandet. Men jeg må først kikke nærmere på hva en overgang til en russisk klubb vil innebære, sier han til Tønsbergs Blad.

KAN FORLATE VIF: Jørgen Jalland avviser ikke tanken på å flytte til Kazan.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media