Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er mentalt innstilt på å gjøre et forsøk

VIL TIL OL: Håvard Bøkko. 
VIL TIL OL: Håvard Bøkko.  Vis mer

Håvard Bøkko har lyst til å gjøre comeback. Han testet kneet i Berlin tirsdag, og det fungerte så bra at han kan komme til å gå om OL-medalje om et år.

- Det gikk bra i dag, egentlig. Jeg kjente ingen smerter i kneet. Jeg fikk ikke vondt noen steder, bortsett fra litt melkesyre. Jeg er mentalt innstilt på å gjøre et forsøk, hvis jeg heller ikke utover i uken kjenner smerter i kneet, sier Bøkko til VG.

Han sier at han kanskje kommer til å ta noen flere treningssamlinger hvis fortsettelsen blir like bra som det testen i Berlin kan tyde på. Da kommer han også til å satse på å trene bra på hjemmebane.

Håvard Bøkko har ikke gått noen konkurranser denne sesongen etter at tok en pause før sesongen kom i gang i fjor.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling