Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er nummer én i verden. Hvorfor flyttet de meg?

Safina verdensener også i bortforklaringer etter US Open-exit.

IRRITERT PÅ ARRANGØREN: Forskyvninger i US Open-programmet førte til at Dinara Safinas kamp mot Petra Kvitova ble flyttet til en mindre bane. Det var en avgjørelse som falt i dårlig jord hos verdenseneren, som ble slått ut av turneringen.Foto: SCANPIX/AP Photo/Darron Cummings
IRRITERT PÅ ARRANGØREN: Forskyvninger i US Open-programmet førte til at Dinara Safinas kamp mot Petra Kvitova ble flyttet til en mindre bane. Det var en avgjørelse som falt i dårlig jord hos verdenseneren, som ble slått ut av turneringen.Foto: SCANPIX/AP Photo/Darron Cummings Vis mer

Verdenseneren Dinara Safina anklager arrangørene av US Open for å være respektløse etter at russeren ble slått ut av tredje runde lørdag.

Safina måtte se seg slått da Petra Kvitova vant med 6-4, 3-6 7-6. Etter tapet var russeren opptatt av å kritisere tennisarrangørene for å ha flyttet på kampen til en annen bane.

- Jeg er nummer én i verden. Hvorfor flyttet de meg? Dette er ingen unnskyldning, men jeg mener det var en urettferdig avgjørelse, sa Safina.

Opprinnelig skulle Safina og Kvitova konkurrere på Arthur Ashe Stadium lørdag kveld. Men siden dagsprogrammet gikk over tiden med mer enn tre timer ble duoen flyttet til en mindre tennisstadion.

Safina antyder også at hun blir forskjellsbehandlet. På spørsmål om Williams-søstrene og Maria Sjarapova ville fått samme behandling, svarte hun:

- Jeg tror ikke det.

Safina var ikke alene om å ryke ut i tredje runde av US Open. Også Sjarapova gikk på en smell. Russeren tapte for 17-årige Melanie Oudin. Den unge amerikaneren vant med 3-6, 6-4, 7-5.

Blant de mannlige tennisspillerne måtte Andy Roddick konstatere nederlag i møtet med storserveren John Isner. 55.-rankede Isner slo til og gikk videre med 7-6, 6-3, 3-6, 5-7, 7-6.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling