Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er overlykkelig over å være i Liverpool

Jordan Henderson (20) signerte torsdag kveld

KLAR FOR LIVERPOOL: Jordan Henderson går fra Sunderland til Liverpool. Her er han i aksjon på U 21-landslagets treningsøkt i Danmark foran det forestående mesterskapet. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX / CLAUS FISKER
KLAR FOR LIVERPOOL: Jordan Henderson går fra Sunderland til Liverpool. Her er han i aksjon på U 21-landslagets treningsøkt i Danmark foran det forestående mesterskapet. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX / CLAUS FISKER Vis mer

Midtbanetalentet Jordan Henderson (20) ikler seg Liverpools drakt kommende sesong.

Det melder klubben på sitt nettsted. Henderson gikk gjennom medisinske tester og satte pennen til papiret torsdag kveld.

Foreløpig er ikke overgangssum eller kontraktsbetingelser offentliggjort, men ifølge Liverpool har den tidligere Sunderland-spilleren skrevet under på en langvarig avtale.

- Jeg er overlykkelig over å være her, og jeg ser virkelig fram til det. Det var en stor avgjørelse å ta, men samtidig en stor mulighet, sier Henderson, som også har vært jaktet av blant andre Manchester United.

Henderson er for tiden med det engelske U21-landslaget til EM i Danmark. Trolig spiller han sin første kamp etter overgangen mot Spania søndag.

(NTB)