Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Heidi Weng på pallen hver helg:

- Jeg er på en måte ikke overraska, men samtidig så blir man jo litt overraska

Heidi Weng etter nok en pallplass.

HER LEDER HUN LØPET: Men Heidi Weng var overrasket over at det holdt til en andreplass til slutt. <br>Foto: EPA/GIAN EHRENZELLER/ NTB Scanpix
HER LEDER HUN LØPET: Men Heidi Weng var overrasket over at det holdt til en andreplass til slutt.
Foto: EPA/GIAN EHRENZELLER/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DAVOS (Dagbladet): Hvis du inkluderer totalseieren i minitouren på Lillehammer sist helg, har Heidi Weng vært på pallen i sju av sju mulige verdenscupkonkurranser denne sesongen.

Hun leder selvfølgelig verdenscupen sammenlagt, men etter dagens andreplass på 15-kilometeren i Davos var det en tilsynelatende overrasket Weng som møtte Dagbladet etter løpet.

- Jeg er egentlig litt overraska. Jeg syns det gikk kjempebra. Ingvild var bedre enn meg i dag, men jeg er den som pleier å avslutte dårligst, så i dag er jeg den som avslutter best, så det ser jeg på som sykt positivt, strålte verdenscuplederen.

Følte hun fikk ut alt

Ingvild Flugstad Østberg ledet fra start til mål, og var til slutt 7,9 sekunder foran Weng i mål. Finske Krista Pärmakoski på tredjeplass var 16, 7 sekunder bak Østberg.

- At det skiller så lite er jeg utrolig fornøyd med, sier Weng, som startet minuttet før Østberg i dag. .

- Kunne du vunnet om du hadde gått på Østbergs tider?

- Nei. Jeg følte jeg gikk det jeg kunne i dag, det var én som var bedre enn meg. At det kunne holde til pallplass er jeg bare sykt fornøyd med, sier Weng

Ikke så overrasket

- Når du er på pallen i hvert eneste løp, når skal du slutte å la deg overraske over at du er på pallen?

- Jeg er jo ikke så overraska... Eller. Jeg føler at jeg er blitt flinkere til å gå med syre og at ting går bra for det. Jeg er på en måte ikke overraska, men samtidig så blir man litt overraska, da. Det er jo utrolig moro. I dag var det Ingvild som var best, og jeg syns det er moro at vi bytter litt på. Det hadde vært kjedelig å gjøre det så bra hver gang, men jeg ender jo på pallen likevel, ler Weng.

- Men i morgen er det sprint, så da kan det snu allerede da.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!