ER FA-AMBASSADØR UNDER VM: En røket akilles gjør at David Beckham var uaktuell for spill i VM. Men han er med som en del av laget likevel, og fredag sto han ansikt til ansikt med en inntrenger i Englands garderobe. Foto: REUTERS/Darren Staples
ER FA-AMBASSADØR UNDER VM: En røket akilles gjør at David Beckham var uaktuell for spill i VM. Men han er med som en del av laget likevel, og fredag sto han ansikt til ansikt med en inntrenger i Englands garderobe. Foto: REUTERS/Darren StaplesVis mer

«Jeg er Pavlos, og jeg må faktisk gå på toalettet»

Inntrengeren i Englands garderobe snakker ut om møtet med Beckham.

||| (Dagbladet): Pavlos Joseph fra London står i dag fram som mannen som tok seg inn i Englands garderobe etter den miserable 0-0-kampen mot Algerie fredag.

Stuntet avdekket en alvorlig brist i sikkerhetsrutinene til arrangøren, men Joseph bedyrer at han bare hadde fredelige hensikter.

Målet hans var egentlig bare å finne et sted å slå lens.

- Det pussige er at jeg bare var på utkikk etter toalettet. Vi hadde avtalt et møtested på stadion, men da de andre ikke hadde vist seg etter en halvtime begynte jeg å bli tissetrengt, sier han til Sunday Mirror.

«Hvem er du?»
Joseph sier han ble dirigert ned en vei under tribunen av en sikkerhetsvakt, i retning av spillertunnelen. Etter litt om og men sto han plytselig ansikt til ansikt med David Beckham

- Han hadde på seg den grå England-dressen sin, gikk rundt med hendene i lomma og kikket ned i gulvet. Jeg stivnet og kikket meg rundt, jeg kunne ikke tro hvor jeg hadde havnet. Jeg så Joe Cole gå naken ut av dusjen like bortenfor. Han så på meg før han skvatt til. Så kikket David på meg, sier Joseph.

I går kom det rapporter om at inntrengeren ikke hadde opptrådt aggressivt, men kommet med skjellsord mot Beckham.

Det siste mener Joseph er en overdrivelse.

- David (Beckham) tok et skritt mot meg og spurte «hvem er du?». Med en gang visste ikke hva jeg skulle si. Jeg kikket rundt på alle sammen og tilbake på ham. Jeg sa: «Jeg er Pavlos, og jeg må faktisk gå på toalettet». Et lite øyeblikk var det helt stille. Men så tenkte jeg: «Pokker heller, jeg er i Englands garderobe. Hvorfor ikke si noe?» Jeg kikket David i øynene og så: «David, vi har brukt masse penger på å reise hit. Dette er en skam. Hva tenker du å gjøre med det?».

Det sammenfaller ikke helt med den versjonen Beckham presenterte i går.

- Supporteren gikk bare inn på en avslappet måte, sa noe til meg og gikk igjen. Det var ingen aggresjon i det hele tatt. Han sa ingenting om prestasjonene. Han gikk bare inn og sa hallo.

Trykket stemning
Joseph hevder videre man kunne høre en knappenål falle. Før Beckham rakk å si noe kom en dresskledd FIFA-ansatt og eskorterte ham vekk.

Prins William og prins Harry påtok seg i går skylda for å ha glemt å lukke døra etter seg, men Joseph sier det ikke var noen dør der.

Han er i Sør-Afrika sammen med faren, broren og et søskenbarn, og sier de har brukt rundt 4500 pund hver på turen - drøye 40 000 kroner.

Hva han har fått for å stille opp i Daily Mirror er ikke kjent, men det er ikke utenkelig at han får dekket utgiftene for turen og vel så det.

Han har billett til den siste gruppespillkampen mot Slovenia også, men vet ikke om han vil bli nektet adgang.

FIFA-representanten som geleidet ham ut tok i hvert fall opptrinnet med godt humør, sier han. Og at politiet i går jaktet identiteten hans skjønner han lite av, ettersom han ga visittkortet sitt til FIFA.

- Fyren fra FIFA som fulgte meg ut viste meg faktisk veien til toalettet. Det hele var morsomt, for mens vi gikk sa jeg til ham: «Atmosfæren der inne var sjokkerende». Han svarte: «Du skulle vært her i pausen hvis du synes det var ille nå».

PLANLA ALDRI Å ENTRE GARDEROBEN: Men da han først sto der benyttet Pavlos Joseph muligheten til å si noen velvalgte ord til David Beckham. - David, vi har brukt masse penger på å reise hit. Dette er en skam, sa han. Faksimile: Sunday Mirror/Daily Mirror.
PLANLA ALDRI Å ENTRE GARDEROBEN: Men da han først sto der benyttet Pavlos Joseph muligheten til å si noen velvalgte ord til David Beckham. - David, vi har brukt masse penger på å reise hit. Dette er en skam, sa han. Faksimile: Sunday Mirror/Daily Mirror. Vis mer