LEGGER OPP: Valencia-veteran David Albelda føler seg utslitt og har bestemt seg for å legge opp. Her er han i duell med Barcelonas Lionel Messi. Foto: AFP PHOTO/ JOSEP LAGO
LEGGER OPP: Valencia-veteran David Albelda føler seg utslitt og har bestemt seg for å legge opp. Her er han i duell med Barcelonas Lionel Messi. Foto: AFP PHOTO/ JOSEP LAGOVis mer

- Jeg er psykisk sliten

Valencia-profil legger opp.

Midtbaneveteranen David Albelda sier han er psykisk sliten og høyst sannsynlig vil gi seg i Valencia ved sesongslutt.

35-åringen har vært den spanske storklubbens ankermann på midten siden 1996. Albelda står med 333 seriekamper for hvittrøyene, men har i det siste kunnet bidra mindre og mindre i laget.

- Jeg er psykisk sliten. Jeg har ikke hatt muligheten til å gi nok for klubben denne sesongen, sa den skadeplagede spilleren fredag.

Valencia er for øyeblikket nummer sju i den spansk toppdivisjonen. Laget er klar for åttedelsfinalen i mesterligaen, men heftig gjeld gjør at klubben går en usikker framtid i møte.

- Noen ganger tenker jeg at vi ødelegger for oss selv som klubb. Det er vanskelig å gå videre dag for dag når klubben er så gjeldstynget, sa Albelda.

Han har tidligere ledet laget som kaptein. Midtbanemannen fikk også med seg 51 landskamper for Spania mellom 2001 og 2008.

(NTB)