- Jeg er råklar

Spydkaster Pål Arne Fagernes sier han gleder seg voldsomt til proffbokserdebuten 6. april.

- Neste lørdag i Benidorm må jeg satse på å gjøre det jeg kan best: Å slå hardt, men jeg må også passe meg selv og tenke på både teknikk og holde guarden, sier Pål Arne Fagernes til NTB.

Fagernes startet treningen i august og den siste tiden har spydkjempen på 107 kilo sparret sammen med Leif Olve Dolonen Larsen på gymmen til Oslo Bokseklubb.

- Jeg gleder meg til å komme i gang nå. Det er klart det skal bli bra å få en kamp. Den siste tiden har jeg jobbet knallhardt med guarden. Fysisk er jeg råklar, men jeg innser at det skorter litt på det tekniske. Derfor er det den tekniske delen av treningen som blir prioritert nå, sier Fagernes til NTB.

Om Fagernes fortsetter å bokse er helt avhengig av debuten. Han tenker også på spydkarrieren.

- Derfor kommer innsatsen og resultatet i den første proffkampen min i boksing i Benidom neste lørdag til å bli avgjørende for hvordan satsingen blir framover, sier Fagernes.

Fagernes satser uansett på å delta internasjonalt med spydet i sommer.

- Selv om jeg er veldig fokusert på boksing akkurat nå, ser jeg fram til å komme i gang med kastingen igjen, for konkurranser er hele livet mitt, enten det skjer i bokseringen eller på friidrettsbanen, sier han.

(NTB)

PROFFDEBUTERER:</B> Pål Arne Fagernes debutere som bokser i Benidorm neste lørdag. Her i sparring i Oslo.