- Jeg er redd for sir Alex

Heltestatus og pundmillioner til tross: David Beckham innrømmer at han er redd for å gjøre manager Alex Ferguson sint.

Manchester United-sjefen er beryktet for å bli varm i toppen. Utblåsningene hans er kjent som «Hårtørker'n» blant dem som har opplevd Fergusons vrede på nært hold. Det har David Beckham. Seinest da han i februar sto over trening og var barnevakt for en sjuk Brooklyn Beckham, og måtte stå over neste kamp. # På direkte spørsmål om han er redd for sir Alex Ferguson, innrømmer David Beckham:

- Noen ganger.

Men slik bør det kanskje også være.

- Enhver manager, uansett bransje, er avhengig av respekt. Jeg tror alle United-spillerne har stor respekt for manageren vår, sier Beckham i et intervju med Sky News.

- Han har vært som en farsfigur for alle ungdommene i klubben, og han har vært vår manager siden vi kom hit som 15- 16-åringer - Gary og Phil Neville, Paul Scholes og Nicky Butt og jeg.

Beckham avviser at han er den festglade Spice-boyen han har hatt rykte på seg for å være.

- Ryktene om livsstilen min er kraftig overdrevet. Jeg er ikke på så mange fester som folk tror, og aldri tre eller fire dager før en kamp. Jeg er en stille gutt som for det meste er hjemme, sier han.

Beckham vil også kvitte seg med verstingstempelet han fikk etter utvisningene mot Argentina (VM '98) og Necaxa (klubb-VM).

- Jeg har spilt fotball i en del år nå, så to utvisninger i løpet av karrieren er ikke så ille, sier Beckham.

I dag får United besøk av Sunderland på Old Trafford. Kampen sendes på Canal+ klokka 16.00.

<B>REDD DEVIL:</B> David Beckham frykter sir Alex Fergusons voldsomme temperament.