NY KLUBB: John Carew fortsetter fotball-karrieren i London.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
NY KLUBB: John Carew fortsetter fotball-karrieren i London. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

- Jeg er så glad for å være her

John Carew skrev under for West Ham i kveld.

(Dagbladet): Det har lenge gått rykter om at John Carew var på vei til West Ham. Nå er det bekreftet på klubbens egen hjemmeside etter at nordmannen bestod den medisinske testen i kveld.

- Jeg er så glad for å være her. Jeg er veldig glad for å ha signert for en så stor klubb. Jeg ser fram til å være en del av et godt lag som vil bringe klubben tilbake til Premier League igjen, sier Carew til klubbens hjemmeside.

John Carew skal ha møtt manager Sam Allardyce på torsdag for å bli enig om å bli West Ham-spiller.

- Manageren var veldig god. Jeg kjenner han fra andre spillere, tidligere lagkamerater som jeg vet har spilt under han. De hadde alle fantastiske ord å si om han. Han snakket fint til meg, og jeg tror han er en stor manager og jeg er veldig glad for å spille under han og klubben, sa Carew.

Spiller ikke første kamp Spissen vil ikke være tilgjengelig for spill i serieåpningen mot Cardiff på søndag ettersom han ikke ble registrert i tide.

John Carew ser fram til den nye utfordringen i England.

- Håper å spille en stor rolle i å få denne klubben tilbake til Premier League hvor den hører hjemme, sier Carew på sin egen Twitter-konto.

John Carew har fått utdelt trøye nummer 11, og blir den første nordmannen i West Ham siden Ragnvald Soma spilte der i 2002

West Ham har tidligere signert Joey O'Brien, Abdoulaye Faye, Kevin Nolan og Matthew Taylor denne sesongen.

GLAD: John Carew la selv ut dette bildet på sin Twitter-konto i kveld.
GLAD: John Carew la selv ut dette bildet på sin Twitter-konto i kveld. Vis mer