BRANNS REDNINGSMANN: Erik Huseklepp signerte i dag en ny kontrakt med Brann. Her er driblefanten i aksjon i kampen mellom Brann og Seattle Sounders i La Manga i februar.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
BRANNS REDNINGSMANN: Erik Huseklepp signerte i dag en ny kontrakt med Brann. Her er driblefanten i aksjon i kampen mellom Brann og Seattle Sounders i La Manga i februar. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

- Jeg er så glad i denne klubben

Huseklepp skrev under på ny treårskontrakt med Brann.

||| (Dagbladet): Landslagsspissen skrev i dag under en avtale som binder ham til Bergen ut 2013-sesongen. 25-åringens opprinnelige kontrakt gikk ut ved sesongslutt i år.

- Trygghet
Sportsdirektør Roald Bruun-Hanssen legger ikke skjul på at signeringen var svært viktig for den økonomisk kriserammede klubben.

- Dette er en merkedag for Brann. Erik har valgt å ta hensyn til økonomien i norsk fotball. Denne signeringen skaper stabilitet og trygghet for klubben, sier Bruun-Hanssen til Bergens Tidende.

- Ikke gratis
Huseklepp skal ha hatt en investorsponset årslønn på cirka 3,5 millioner kroner. Nå går han ned til rundt tre millioner kroner. Motytelsene er at Brann ikke skal prise ham for høyt i neste overgangsvindu og høre seriøst på eventuelle interessenter.

Brann gikk med 24,9 millioner kroner i underskudd i 2009 - og det er ventet at klubben vil komme til å måtte selge sin største juvel i løpet av sesongen.

- Jeg er veldig glad. Jeg har hele tiden hatt et ønske om ikke å gå gratis fra Brann. Det ville vært vanskelig for meg, for jeg er så glad i denne klubben, sier Huseklepp til avisa.