Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er sinna og fornærmet

Gattuso etter ransakingen av huset.

REAGERER: Gennaro Gattuso hevder han er helt uskyldig til tross for mistanke om kampfiksing, og vil renvaske navnet sitt. Foto: AP Photo/Luca Bruno/NTB Scanpix
REAGERER: Gennaro Gattuso hevder han er helt uskyldig til tross for mistanke om kampfiksing, og vil renvaske navnet sitt. Foto: AP Photo/Luca Bruno/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I dag kom det meldinger om at flere italienere skal være knyttet til kampfiksing i Italia. Huset til stjernespiller Gennaro Gattuso skal ha blitt ransaket som en del av etterforskningen som så langt har endt med at fire personer har blitt arrestert.

Nå vil den tidligere Milan-spilleren kjempe for å renvaske sitt navn.

- Jeg er sinna og fornærmet. Jeg forholder meg rolig - jeg skal renvaske mitt navn fullstendig, sier han ifølge Football-Italia.

35-åringen har blant annet vært med på å vinne Champions League og Serie A med Milan, og VM med Italia. Nå er han redd for at ryktet hans skal få seg en skrape.

- Jeg vil ikke ha denne skrapen på min karriere. Jeg har aldri gamblet i hele mitt liv, forteller Gattuso.

Fire personer har blitt arrestert, men ingen av dem er fotballspillere.

Milan-kamper Det er tre Milan-kamper fra 2011, i tillegg til 53 kamper på lavere nivå, som nå skal legges under lupen.

- Dette er enda et uttrykk for politiets målbevissthet i kampen mot kampfiksing, som en del av et større bilde, sier Raffaele Grassi, en talsmann for det italienske politiet.

En annen som er i politiets søkelys, er den tidligere Milan- og Lazio-spilleren Christian Brocchi.

Gattuso og Brocchi skal være under lupen som følge av telefonavlyttinger, skriver engelske The Guardian. Det er ikke bekreftet nøyaktig hvilken tiltale de to spillerne risikerer.