- Jeg er sjokkert

Michael Owen havnet midt i Real-krisen.

Den engelske stjernespissen Michael Owen forlot Liverpool til fordel for Real Madrid og knallhard konkurranse med spillere som Raul, Ronaldo og Morientes. Det skal ha brutt ut spilleropprør etter at den nylig avgåtte treneren Jose Camacho foretrakk Owen framfor Raul. Det er dårlig nytt for Owen.

- Jeg fikk mer og mer spilletid under Camacho, selv om han bare ledet oss i tre kamper. Det er ikke tvil om at dette kom som et sjokk, sier Owen til den engelske tabloidavisa The Sun.

Fjerdevalg

Den nye treneren Mariano Garcia Remon, som neppe blir en varig løsning om det finnes et snev av sannhet i alle spekulasjonene, har gjort det klart at Owen nå er fjerdevalg. Men Owen er diplomaten selv.

- Vi har fire spisser og alle kan spille sammen. Jeg er ny i landet og ny i klubben, men jeg skal bevise at jeg er god nok om jeg får sjansen, sier Owen.

Som har språkproblemer i den spanske hovedstaden. Men kommunikasjonen med treneren kan bedre seg, i alle fall om han snart heter Sir Bobby Robson, som skal ha blitt tilbudt jobben ut sesongen.

Eriksson blir

For det blir ikke Sven-Göran Eriksson, til tross for at han angivelig skal være blant omlag 20 topptrenere i Europa som har sendt jobbsøknad til klubben.

- Jeg har ikke pratet med noen klubb, og det er ikke engang et tema, sier Eriksson.

<B>FJERDEVALG:</B> Michael Owen, her i aksjon for Liverpool, er nå fjerdevalg etter at Remon tok over treneransvaret i Real Madrid.