- Jeg er sjokkert

John Arne Riise (40) ber Liverpool-spillerne skjerpe seg før det han mener blir det tøffeste Merseyside-derbyet på mange år. Han fikk selv sjokk av Aston Villa-oppgjøret.

DRØMMEDAG: John Arne Riise feirer målet i Merseyside-derbyet i 2001. Liverpool vant kampen 3-1. Foto: Darren Staples / REUTERS / NTB
DRØMMEDAG: John Arne Riise feirer målet i Merseyside-derbyet i 2001. Liverpool vant kampen 3-1. Foto: Darren Staples / REUTERS / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Everton - Liverpool, lørdag 13.30 på TV 2 Sport Premium. Følg Dagbladets fotballsending lørdag fra klokken 20.00

John Arne Riise (40) ble en umiddelbar Liverpool-yndling da han i Merseyside-debuten sin scoret etter et herlig soloraid i kampen som Liverpool til slutt vant 3-1.

Siden den augustdagen i 2001 har Liverpool møtt erkerivalen Everton hele 42 ganger.

Liverpool har 22 ganger gått seirende ut av de oppgjørene - Everton har «bare» vunnet fire.

Men nå er det en ny tid. Everton har hatt en vanvittig start på sesongen, mens Liverpool gikk på et forsmedelig 7-2 tap borte mot Aston Villa sist.40-åringen, med flest landskamper for Norge, tror at lørdagens Merseyside-derby blir det jevneste på lenge.

- Everton har hatt en helt fantastisk start. Det ser ekstremt bra ut. Med tanke på hvor bra de er nå, blir det kanskje en av de tøffeste og vanskeligste kampene mot Everton på mange år, sier Riise til Dagbladet.

Everton har ennå ikke avgitt ett poeng og ligger på tabelltopp i Premier League etter fire kamper. Riise mener det er kult for Liverpool-derbyet at Everton gjør det så bra om dagen. Han mener at Evertons italienske trener (Carlo Ancelotti) skal ha mye av æren for suksessen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer