-Jeg er skuffa og lei meg

Da Frode Olsen leste avisene fredag morgen, skjønte han at drømmen om å bli proff i Wimbledon var over. Deretter ringte han Stabæk-kontoret for å fortelle at ønsket å stå over treninga fordi han følte seg utladet, skuffa og lei seg. Klubbledelsen svarte med å sette Olsen på benken.

Etter det Dagbladet erfarer er det uenigheten mellom Frode Olsen og Stabæk rundt overgangsforhandlingene med Wimbledon, som er den egentlige årsaken til at landslagskeeperen ble vraket fra Stabæk-laget foran dagens kamp. ,øKlubbledelsen la på røret i fornærmelse da Drillo ringte for å høyne budet på Frode Olsen fra fem til seks millioner kroner. Ingebrigt Steen Jensen mente budet var provoserende lavt. Frode Olsen på sin side, ga klart uttrykk for at han ville til London-klubben.

Siste mulighet

- Jeg ble både skuffa og lei meg da jeg skjønte at det ikke ble Wimbledon på meg, sier Frode Olsen til Dagbladet.

- Jeg følte at dette var drømmen som brast, og at dette kanskje var min siste mulighet til å bli utenlandsproff.

- Så klubbens reaksjon kan sees på som en straff til deg?

- Det vil jeg ikke kommentere. Jeg møtte ikke opp på fredagstreningen, og da skal jeg stå over. Jeg har respekt for at ledelsen følger reglementet i klubben, sier Olsen.

Landslagskeeperen friskmeldte seg i går, men må pent holde seg hjemme i Asker sammen med familien under dagens kamp i Trondheim.

- Stabæk-ledelsen ba meg faktisk om å bli hjemme. Ellers hadde jeg sikkert blitt med opp dit for å sitte på benken, sier Olsen.

Bryr seg ikke

- Hvordan har alt proffmaset preget deg under kampene?

- Det er klart at jeg har tenkt på det, men det har jo ikke slått negativt ut på spillet mitt. Likevel blir det fryktelig mye med alle avisoppslagene, og alle telefonene som bare strømmer på hele tiden, sier Olsen.

Stabæk-trener, Anders Linderoth, bryr seg ikke om at han må klare seg uten lagets keeperener i toppkampen mot Rosenborg.

- Nei, jeg stiller meg helt og fullt bak ledelsens standpunkt om å utelukke Frode fra RBK-kampen, sier Linderoth til Dagbladet.

- Jeg har snakket med Frode, og han er tilbake på trening igjen mandag. Han er helt sikkert med på laget igjen i neste serierunde, sier Linderoth.

<B>NEDKJØRT: </B>Proffmaset har tatt på Frode Olsen den siste uka. I dag ble han hjemme med sønnen Jesper mens Stabæk spiller kamp på Lerkendal.