- Jeg er spilleklar

BERLIN (Dagbladet): - Jeg er stiv og støl av all treningen. Men smertene i leggen er borte. I morgen håper jeg endelig å spille igjen, sier Kjetil Rekdal (29).

Det har gått ti uker siden en råtass på det russiske laget Vladikavkas sparket til slik at nordmannens venstre leggbein brakk under en treningskamp i Portugal.

Med styrke-, spenst- og løpetrening, kombinert med daglig massasje, har Kjetil jobbet hardt for å komme tilbake så fort som mulig, både Herthas sesonginnspurt og til landslagets VM-oppkjøring.

Bestemmer selv

I morgen er Stuttgart med landslagsspiss Ulf Kirsten Herthas motstander på Olympiastadion i Berlin.

Libero og kaptein Rekdal trengs sårt i Hertha-laget, som etter høstens sterke offensiv har hatt motgang de siste kampene. Sist ble det tap 1- 4 mot Schalke. Det er bare fire poeng ned til nedrykningskandidatene. Fire andre av lagets nøkkelspillere er skadd.

Styrken i orden

- Jeg bestemmer meg først i ettermiddag eller kveld. Trener Jürgen Röber har overlatt til meg selv å ta avgjørelsen om jeg spiller eller ikke. Jeg tror det skal gå bra. - Kondisjonen og styrken er i orden. Men det vil noen uker før jeg har kamptrening nok, sier Kjetil.

Om onsdagens Drillos-kamp sier han: Greit med uavgjort.