Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er superfornøyd

Ezinne løp raskere enn den norske rekorden - i for sterk vind.

SMILTE BREDT: Ezinne Okparaebo viste at hun har tatt store steg det siste året, og slo flere jenter som hun vanligvis har tapt mot.  
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
SMILTE BREDT: Ezinne Okparaebo viste at hun har tatt store steg det siste året, og slo flere jenter som hun vanligvis har tapt mot. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer

BISLETT STADION (Dagbladet): Det var ikke bare Christina Vukicevic som imponerte av de eksplosive norske jentene på Bislett i kveld:

Ezinne Okparaebo løp inn til tredjeplass i 100-meterfinalen på tiden 11,17, seks hundredeler enn hennes egen norske rekord.

To sekundmeters medvind var for mye til at rekorden blir godkjent, men Norges sprintdronning depper ikke av den grunn.

- Det er ikke farlig i det hele tatt. Det er en veldig sterk tid i et veldig sterkt felt, så jeg er superfornøyd, sier hun til NRK.

Bulgarske Ivet Lalova vant klart med 11,01, foran Olesya Povh fra Ukraina på 11,14. Men Okparaebo var foran mange jenter som har slått henne tidligere.

- Jeg har slått mange av dem som har pleid å slå meg. Hun som vant er veldig sterk. Det var gøy å være i dette feltet. Og her kommer jeg til å være framover, sier hun.

Følelelsen av å løpe på et fullsatt Bislett kommer hun til å huske lenge.

- Jeg fikk frysninger, og jeg så en del kjente fjes. Det er spesielt å løpe på en bane og vite at nesten hele stadion heier på deg, sier hun.

LEDET HALVVEIS: Ezinne Okparaebo fikk en meget god start og ledet etter 50 meter, men bulgarske Ivet Lalova kom voldsomt på slutten og vant klart. Foto:  AFP PHOTO/ ODD ANDERSEN
LEDET HALVVEIS: Ezinne Okparaebo fikk en meget god start og ledet etter 50 meter, men bulgarske Ivet Lalova kom voldsomt på slutten og vant klart. Foto: AFP PHOTO/ ODD ANDERSEN Vis mer