Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er svært skuffet over hvordan det endte

Terry Connor om å få sparken av Ståle Solbakken.

NY LØSNING: Ståle Solbakken og Terry Connor sammen på Wolves-benken. I virkelighetens samarbeid var de ikke like samkjørte som i skuffelsen på dette bildet. Foto: SCANPIX/AP/Nick Potts/PA
NY LØSNING: Ståle Solbakken og Terry Connor sammen på Wolves-benken. I virkelighetens samarbeid var de ikke like samkjørte som i skuffelsen på dette bildet. Foto: SCANPIX/AP/Nick Potts/PA Vis mer

(Dagbladet): Etter 13 år i klubben måtte Terry Connor forlate Wolverhampton denne uka.

Manager Ståle Solbakken forsøkte å ha sin forgjenger som assistent, men samarbeidet fungerte ikke optimalt. Connor ble sparket.

- Det var en tøff beslutning, men den riktige, det er jeg 100 prosent sikker på. Dette har ikke noe med ham som person å gjøre eller hans kvaliteter som trener. Han har gitt 100 prosent og vært 100 prosent lojal hele veien. Jeg føler at jeg kan jobbe bedre og mer effektivt med andre i teamet rundt laget, det må jeg være ærlig på, sa Solbakken.

Svært skuffet
Terry Connor legger ikke skjul på at han er lei seg for at han må forlate Molineux.

- Jeg kan ikke nekte for at jeg er svært skuffet over hvordan det endte, men resten av tiden har jeg elsket å jobbe for Wolverhampton, sier han til klubbens hjemmeside.

- Jeg har brukt 13 år i klubben, i ulike roller, og selv om det har gått opp og ned må jeg si at det har vært en fantastisk tid, sier Connor.

Takker direktøren
Ståle Solbakken ansetter trolig en ny assistent i løpet av kort tid, og førstelagstrener Johan Lange kan være blant kandidatene. Lange ble hentet fra FC København da Solbakken fikk jobben.

Samtidig takker Terry Connor folkene i Wolves, uten å nevne nordmannen eller noen andre ved navn, bortsett fra klubbdirektør Jez Moxey og hans kone Babette.

- Jeg har blitt kjent med så mange mennesker som er Wolves-folk tvers gjennom, og som er selve fundamentet i denne klubben. De har opplevd ting i livet som er langt verre enn at jeg mister jobben, og de har kommet tilbake og kjempet videre, sier Connor.

- Jeg må også uttrykke min takknemlighet til de managerne, spillerne og andre klubbansette jeg har jobbet så tett med i min tid i Wolves, sier TC, som han blir kalt.

Wolverhampton møter Leicester hjemme neste helg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media