- Jeg er tilbake igjen!

Steffen Iversen scoret mot Spania igjen, og tror Norges EM-sjanser er veldig gode.

VALENCIA (Dagbladet.no): Etter massivt press fra spanierne, dukket Steffen Iversen opp og breisidet inn 1-0 til Norge etter 14 minutter.

Spania fikk sjokk, akkurat som da Wolves-spissen nikket inn 1-0 i EM-sluttspillet for tre år siden. Forskjellen er at nå snudde hjemmelaget kampen til 2-1.

- Det blir tøft i Oslo, og det hadde vært bedre med 1-1. Men alt vi trenger er ett mål. Vi har definitivt en god sjanse, sier Steffen til Dagbladet.no.

Pasningen kom fra Roar Strand stanget ballen på tvers av straffefeltet. Og der lurte Iversen bak venstreback Puyol.

- Jeg så hva Roar prøvde på, og håpet jeg skulle rekke ballen. Jeg prøvde bare å treffe ballen, sier Steffen.

- Jeg rakk ikke å tenke noe annet enn at jeg ikke skulle bruke kraft, bare plassere den.

Og det var det som skjedde. Norsk ledelse, som holdt i sju minutter. Og så ble Espen Johnsen til slutt overrumplet fem miutter på slutt.

- Hvis Espen står sånn igjen i Oslo, har vi i hvert fall en god sjanse.

Iversen pådro seg gult kort, og synes ikke de andre norske gutta ble likt behandlet av dommer Poll.

- Det er sånn vi må tåle på bortebane. Det blir 60-40 til hjemmelaget, og det er helt normalt. Vi får bare håpe vi får en hjemmedommer i Oslo også.

Han har følgende forklaring på hvorfor det løsner for ham etter flere år med skader og måltørke. Han scoret også for Wolves forrige helg.

- Jeg trente veldig godt i sommer, slik at jeg skulle komme lett i form ved skade. Og det var det som skjedde. Jeg føler jeg er tilbake igjen. Men jeg har enda mer å gå på.

Hele Ullevaal venter onsdag.