- Jeg er tilbake!

Tuttas første LPGA-seier på to år.

FUKTIG FEIRING: Amerikanske Yani Tseng (t.v.) og japanske Ai Miyazato fosøkte å dynke Suzann Pettersen i øl som gratulasjonsgest da seieren i Canadian Open var et faktum.Foto: SCANPIX/REUTERS/Todd Korol
FUKTIG FEIRING: Amerikanske Yani Tseng (t.v.) og japanske Ai Miyazato fosøkte å dynke Suzann Pettersen i øl som gratulasjonsgest da seieren i Canadian Open var et faktum.Foto: SCANPIX/REUTERS/Todd Korol Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Suzann Pettersen var fryktelig nær sin første turneringsseier på LPGA-touren på nesten to år da hun tapte omspillet om seieren mot Mi-Jung Hur i Oregon forrige helg.Tutta ristet imidlertid av seg skuffelsen i løpet av uka og slo kraftig tilbake nord for grensa da hun gikk helt til topps i Canadian Open på Priddis Greens Golf & Country Club i Calgary.

- Det har vært verdt ventetida. Jeg er tilbake! proklamerte Tutta, ifølge Canadian Broadcasting Corporation.

- Jeg har vært veldig nær ved å lykkes, og endelig klarte jeg å fullbyrde det. Jeg har jobbet hardt for dette, og akkurat nå er det en smått surrealistisk følelse, fortsatte hun.

Solid ledelseOslo-jenta gikk inn i sisterunden søndag med komfortable fem slags ledelse ned til toer Angela Stanford.

Det var et forsprang hun skulle ta godt vare på da hun entret klubbhuset som turneringsvinner fem slag foran Momoko Ueda, Morgan Pressel, Ai Miyazato, Angela Stanford og Karrie Webb etter en runde på 70 slag, én under banens par.

- Man er nødt til å gå ut på banen og forsøke å spille sitt eget spill. Det var litt vanskelig. Midtveis på runden skjønte jeg at Webby (Karrie Webb) kom til å bli den tøffeste konkurrenten min. Jeg forsøkte å være tålmodig og konsentrere meg om nærspillet for å gi meg selv gode muligheter på hvert hull, forklarte Pettersen om hvordan det var å spille en runde med en tilsynelatende trygg ledelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer