- Jeg er totalt rystet, nesten målløs

Sjekk reaksjonene på Suarez-bittet.

VONDT: Både Luis Suarez og Giorgio Chiellini så ut til å ha smerter etter tennene til førstnevnte hadde møtt skulderen til italieneren. Men det er nok mannen lengst til høyre i bildet som får den strengeste straffen. Foto: AFP PHOTO / EMMANUEL DUNAND / NTB Scanpix
VONDT: Både Luis Suarez og Giorgio Chiellini så ut til å ha smerter etter tennene til førstnevnte hadde møtt skulderen til italieneren. Men det er nok mannen lengst til høyre i bildet som får den strengeste straffen. Foto: AFP PHOTO / EMMANUEL DUNAND / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):  Selv om Uruguay tok seg videre til åttedelsfinale etter å ha slått Italia 1-0, var det Luis Suarez som stjal overskriftene.

Liverpool-spissen beit igjen. På 0-0, da spissen var frustert, beit han Giorgio Chiellini i skuldra. Reprisen var ikke nådig med Suarez. Det levnet ingen tvil. 

- Fortell meg at Suarez ikke spiser noen. Var helten for et par en dag siden, skriver Rio Ferdinand på Twitter.

Og 35-åringen, som det siste døgnet har blitt koblet til Queens Park Rangers, var på langt nær den eneste som hadde noe å melde om Liverpool-spissens jafs mot Chiellini. 

Tannbeskytter? - Skandale! VM er over, og han vil bli suspendert for alltid, spår Jan Åge Fjørtoft. 

- Kan være behov for å modernisere fotballreglene av og til. For eksempel nå ny mulighet til å pålegge spill med tannbeskytter resten av karrieren, foreslår historiker, forfatter og sjakkentustiast Hans Olav Lahlum. 

Manchester United-spiller Michael Carrick kunne knapt tro sine egne øyne. 

- Det kan ikke ha vært et bitt, vel? Kan det!? melder midtbanespilleren på Twitter. 

Rystet Også i TV2-studioet i etterkant ble bittet heftig diskutert:

- Jeg er rystet. Jeg har forsvart ham. Jeg trodde han hadde forbedra seg og blitt en bedre mann. Han har fått sin straff før, tenkt over det og forbedret seg, trodde jeg. Han har vært bedre i lang periode nå, sier Morten Langli.

-Så, på den største scenen, med alle verdens øyne og over 30 kameraer rettet mot seg, så tygger han igjen. Jeg er totalt rystet, nesten målløs, fortsatt Langli.

Erik Thorstvedt fulgte opp:

-  Han er heldig som slipper unna rødt kort der og da, men hva skjer nå? Jeg går ut fra at han er ute av turneringa, rett og slett.Og hva tenker Brendan Rodgers, Liverpool-manageren, når han ser dette? Dette viser at man aldri kan vite med mennesker. Det kan skje sjuke ting uansett. Han har bitt to ganger før - nå er det på'n igjen med absolutt alt om Suarez.

Sint Chiellini Chillini var naturlig nok ikke fornøyd med å ha blitt bitt i skulderen av Suarez. 

- Det var latterlig ikke å gi ham rødt kort. Det var helt opplagt, og han kastet seg ned etterpå fordi han visste han hadde gjort noe, sier Chiellini til den italienske TV-kanalen RAI.

Suarez selv slapp å få spørsmål omhendelsen da han ble intervjuet på TV etter kampen. Det fikk Morten Langli til å tenne på alle pluggene i TV 2s studio.  

- Send det vekk, brenn det på bålet, vil ikke ha det. Vi kan ikke ha sånn journalistikk, raste Langli mot den uruguayanske journalisten som ikke stilte et eneste kritisk spørsmål til spissen. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer