Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Isabelle Pedersen:

- Jeg er trist og skuffet

Isabelle Pedersen ville ikke snakket etter EM-nedtur. Sendte ut melding flere timer seinere.

SKUFFET: Isabelle Pedersen ville ikke snakke etter at hun røk i semifinalen på 100 meter hekk. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
SKUFFET: Isabelle Pedersen ville ikke snakke etter at hun røk i semifinalen på 100 meter hekk. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERLIN (Dagbladet): Isabelle Pedersen misset og røk ut i semifinalen på 100 meter hekk i EM. Hun ble firer i heatet og tida 13,04 var ikke god nok for finale.

Etterpå var hun knust - og ønsket ikke å snakke med norsk presse. En tydelig opprørt Pedersen hastet gjennom pressesonen og ga klart uttrykk for at hun ikke ville snakke med noen.

Flere timer etter løpet kom hun med en presseuttalelse, via sin manager:

- Dette er en av de tøffe dagene. Jeg klarte ikke gjennomføre det jeg har trent på hver eneste dag. Jeg må lære av dette og jobbe mot suksess neste år. Jeg er helt klart trist og skuffet over resultatet, uttaler Pedersen.

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer

Herman-gull

Pedersen avsluttet pressemeldingen med å takke sine støttespillere, trenere, Charles og andre som har hjulpet.

Elvira Herman fra Hviterussland tok EM-gullet på 100 meter hekk. Hun vant finalen på tida 12,67.

Tyske Pamela Dutkiewicz og Cindy Roleder tok sølv og bronse.

Rekordsommer

Pedersen, som satte ny norsk rekord med 12,72 i slutten av juli, havnet i et tøft semifinaleheat. Bergenseren fikk i kveld en dårlig start og havnet tidlig bak hjemmehåpet Cindy Roleder og favoritten Alina Talaj fra Hviterussland.

26-åringen har åtte løp under 13 sekunder i år, men klarte ikke å innfri forventningene da det gjaldt som mest.

Pedersen hadde den desidert dårligste reaksjonstiden og fikk en svært dårlig start. Allerede i det andre semifinaleheatet løp Ricarda Lobe og Eline Berings, henholdsvis tre og fire, på bedre tider enn Pedersen. Dermed klarte hun ikke å ta seg til sin første mesterskapsfinale på seniornivå.