SLITER TUNGT: Selv ikke håndspåleggelse fra lagkamerat David Luiz (t.v.) ser ut til å hjelpe Fernando Torres i hans jakt på scoringer. Spanjolen står uten nettkjenning siden 19. oktober.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
SLITER TUNGT: Selv ikke håndspåleggelse fra lagkamerat David Luiz (t.v.) ser ut til å hjelpe Fernando Torres i hans jakt på scoringer. Spanjolen står uten nettkjenning siden 19. oktober.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie KeoghVis mer

- Jeg er ute av stand til å score

Torres føler seg bedre enn noensinne, men vet ikke hva som feiler ham.

FA-cupen direkte fra kl. 13.30 i fotballstudio.

(Dagbladet): Fernando Torres har tatt dårlig vare på alle sjansene som har budt seg i Didier Drogbas afrikamesterskapsfravær. Spanjolens måltørke er stadig like vedvarende og tyngende som den var da spissrivalen dro til Gabon og Ekvatorial-Guinea i begynnelsen av januar.

I ettermiddag får Torres kanskje den siste muligheten på en stund til å holde Drogba ute av laget når Birmingham venter i femte runde av FA-cupen på Stamford Bridge. Da vil han jakte sine første scoringer siden 19. oktober da det ble to fulltreffere mot Genk i Champions League, mens ivorianske Drogba stadig slikker sårene etter det sensasjonelle finaletapet mot Zambia sist søndag.

Torres, som er tidenes dyreste Premier League-kjøp, har ikke noe godt svar på hvorfor Chelseas investering på 50 millioner pund så langt bare har resultert i fattige tre ligamål og to mesterligamål på 46 opptredener i blått. I et intervju med ESPN, gjengitt av The Guardian, har han ikke noe godt svar på hvorfor det har buttet så til de grader siden rekordovergangen fra Liverpool i januar i fjor.

- Etter ett år i klubben hadde jeg forventet at tingenes tilstand skulle være bedre enn hvordan det er nå, for å være ærlig. Det er en vanskelig situasjon for jeg har det veldig bra på det personlige plan. Jeg liker virkelig klubben og er veldig glad for å være en del av spillergruppa. På banen er det derimot ei tung tid for Chelsea fordi vi klarer ikke oppnå resultater, sier Torres.

Nåtid og framtid i Chelsea Selv om Chelsea som kollektiv sliter tungt på banen denne sesongen og ennå ikke har funnet fasongen manager André Villas-Boas prøver å forme, erkjenner Torres at han må begynne med seg selv. 

- Også jeg nødt til å forbedre meg. Da jeg var i Liverpool var det også kamper der jeg ikke spilte bra eller hvor jeg ikke utrettet noe, men hvor jeg scoret hver gang jeg var borti ballen. Det er en merkelig følelse, for jeg føler meg bedre enn noensinne rent fysisk. Enten kommer jeg ikke til sjanser eller så er jeg ute av stand til å score når jeg får dem.

27-åringen fra Madrid-forstaden Fuenlabrada har tidvis sett ut som en mann som vil være alle andre steder enn på en fotballbane ikledd Chelsea-drakt, men forsikrer alle tvilere om at han stadig har til hensikt å lykkes på Stamford Bridge.

- Både nåtida og framtida mi ligger her. Jeg har mye ugjort og det ønsker jeg å gjøre noe med fordi jeg alltid fikk til det jeg prøvde på i mine tidligere klubber. Dette kommer ikke til å bli annerledes, understreker han.