Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er utrolig skuffa over at han snur om. Vi føler oss lurt

Ga først «ja» til Odd - så valgte han Molde.

LURT MODERKLUBBEN?: Dag-Eilev Fagermo og Odd føler seg lurt av Fredrik Semb Berge. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
LURT MODERKLUBBEN?: Dag-Eilev Fagermo og Odd føler seg lurt av Fredrik Semb Berge. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet:) Etter Fredrik Semb Berges mislykka opphold i danske Brøndby, har ryktene de siste dagene vært at Semb Berge er på vei tilbake til moderklubben Odd.

Trener Dag-Eilev Fagermo skal til og med ha fått et «ja» av spilleren på søndag. Isteden har han endt opp i Molde.

— Jeg er skuffet. Vi har jobbet knallhardt de siste 14 dagene med å få ham hit, så jeg setter spørsmålstegn ved hans klubbfølelse, sier en engasjert og følelsesladd Fagermo til Varden.

- Valgt pengene Ettersom klubben var så nære en signering av Semb Berge, føler treneren seg lurt.

- Fredrik har vært på oss i to uker og sagt at han ønsker seg til Odd. Klubben har lagt ned mye jobb for å få det til. Søndag kveld var vi enige. Jeg fikk meldinger fra han hvor han skrev at han kom til oss mandag og at vi bare skulle ordne formalitetene. Jeg er utrulig skuffa over at han snur om. Vi føler oss lurt.

Han tror Semb Berge går etter pengene Molde kan tilby. Fagermo synes ikke klubbfølelsen til Semb Berge stikker så veldig dypt, og at dette ikke er en ordentlig måte å behandle moderklubben sin på.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media