Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er veldig lettet, sier Jonathan Parr

Ingen alvorlig skade etter gårsdagens smell.

LETTET: Parr fikk seg en kraftig smell i går, men kan puste lettet ut. Han er nemlig ikke alvorlig skadet. Her fra i fjor. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
LETTET: Parr fikk seg en kraftig smell i går, men kan puste lettet ut. Han er nemlig ikke alvorlig skadet. Her fra i fjor. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det så ikke pent ut for Jonathan Parr, men Crystal Palace-proffen kunne puste lettet ut. Han fikk ingen alvorlig skade etter smellen i lørdagens FA-cupkamp mot Wigan, skriver VG.

- Jeg er veldig lettet, sier nordmannen til avisen gjennom sin far Roger Parr.

Han ble skadd like etter at Ben Watson hadde gitt Wigan 1-0 i det 36. minuttet lørdag. Det så dramatisk ut da Parr ble fraktet av banen på båre og med oksygenmaske, men CT-skanningen på sykehuset viste ingenting galt etter hodesmellen.

- Nå er vi veldig, veldig glade. Det så litt voldsomt ut, sier faren.

Wigans Callum McManaman er kjent som en tøff spiller. Han gikk hardt inn i duellen med Parr og traff Palace-backen med albuen.

I starten av sesongen var Jonathan Parr lenge ute med skade. Han har fått godt med spilletid i det siste og var naturligvis svært glad for at han ikke pådro seg nok et langvarig skadeavbrekk.

Tittelholder Wigan vant til slutt FA-cupkampen 2-1. James McClean ble matchvinner etter at Aaron Wilbraham hadde utlignet for Palace.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!