- Jeg er veldig sint

Erling Braut Haaland fant veien tilbake til nettmaskene, men Borussia Dortmund fortsetter å slite.

SCORET TO: Erling Braut Haaland leverte framover i banen, men det ble likevel en tung dag for Borussia Dortmund.

Publisert
Sist oppdatert
  • Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund 4-2 (1-2)

Selv om han scoret to og storspilte - var Erling Braut Haaland og resten av Dortmund-spillerne tydelig frustrerte over det som skjedde på banen. Og det med god grunn.

Dagens oppgjør var Borussia Dortmunds tredje strake kamp uten seier. Opp til Bayern München er det ti poeng - og gultrøyene har spilt en kamp mer.

Haaland selv var, mildt sagt, frustrert:

- Vi slipper inn fire mål. For å si det enkelt: Det er ikke bra nok. Jeg har ingen anelse hvorfor vi slipper inn så enkle mål. Dette er ikke bra nok, sier Haaland i et intervju vist på V Sport.

På spørsmål om han greide å ta med seg noe positivt fra kampen, var nordmannen nådeløs:

- Det er et vanskelig spørsmål. Akkurat nå er jeg veldig sint, så jeg vet egentlig ikke. Vi må bare fortsette å jobbe og begynne å ha fokus på den neste kampen. Dette er forferdelig. Jeg er så forbannet, du har ingen anelse, gjentok en herlig ærlig Haaland.


Bundesliga

Borussia Mönchengladbach – Borussia Dortmund 4-2 (2-2)

Mål: 1-0 Nico Elvedi (11), 1-1 Erling Braut Haaland (22), 1-2 Haaland (28), 2-2 Elvedi (32), 3-2 Ramy Bensebaini (49), 4-2 Marcus Thuram (78).

(NTB)

Scoret to

Oppgjøret mellom Mönchengladbach og Dortmund ble en real berg-og-dal-bane.

Hjemmelaget tok fullstendig kommando over kampen, og Nico Elvedi sendte dem i ledelsen etter ti minutter.

Da hadde de også fått et mål korrekt annullert.

Borussia Dortmund trengte hjelp, og som så ofte før ropte de på Erling Braut Haaland. Den norske målsniken svarte med to mål.

Først ble han spilt gjennom og utliknet med en lekker chip. Så avsluttet han et veldig godt Dortmund-angrep med å vende på en femøring og banke inn sitt andre mål for dagen.

Slo tilbake

Der og da så det lyst ut, men hjemmelaget ville det annerledes.

Først utliknet Elvedi før pause, før Ramy Bensebaini ga Haaland og co. en verst tenkelig start på den andre omgangen da han scoret etter tre minutter.

Dortmund måtte opp og fram i banen, og det ga Mönchengladbach mye bakrom. Det utnyttet Marcus Thuram. Franskmannen, som er sønn til den forsvarslegenden Lilian Thuram, stanget inn 4-2 etter 78 minutter, og sikret at Mönchengladbach klatrer forbi Dortmund på tabellen.

Resten av Bundesliga-sesongen handler nå om å sikre Champions League-fotball neste sesong.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer