Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg er veldig skuffa

Rekdal irritert etter to tap på rad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Hele Lierse håper Kjetil Rekdal skal være frelseren som redder klubben fra nedrykk. Men etter to kamper med nordmannen bak roret står klubben fortsatt med fattige to poeng og 12 poeng opp til sikker plass.

I kveld ble det 1-2-tap hjemme mot Club Brügge. Først utnyttet Gaetan Engelbert svakt keeperspill av Nico Vaesen,  før Ibrahim Salou la på til 2-0. Rekdal mener Lierse hadde fortjent minst ett poeng - og ergret seg grenseløst over baklengsmålene.

- Vi var nærme poeng og hadde masse sjanser. De kastet nærmest ballen i mål på det første baklengsmålet, som var en gedigen keepertabbe. Det andre målet de fikk skyldtes et klønete balltap. Vi hadde en god sjanse på poeng, sier Rekdal til Dagbladet.no.

Mustapha Jarju reduserte før pause, og mot slutten satset Rekdal friskt i jakten på ett poeng. Nærmere enn et tverliggertreff fra Assan Jattas kom de ikke.

- Det kunne fort vært 2-2 til pause, men Brügge hadde også sine sjanser, særlig de siste 10 minuttene. Da bølget spillet voldsomt, sier han.

Sesongen i Belgia er snart halvspilt, og Rekdal er klar på at laget skal forsterkes. Tidligere har han ikke utelukket spillerkjøp fra Norge.

- Det er klart vi må forsterke, vi kan ikke ta inn 12 poeng uten. Vi er nødt til å ha et bedre lag enn de andre bunnlagene i returrunden, sier Rekdal.

Han er kjent for sitt voldsomme vinnerinstinkt, og det harmonerer dårlig med Rekdal-mentaliteten å tape to kamper på rad.

NYTT TAP: Kjetil Rekdal har ikke fått noen drømmestart i sin nye jobb som trener for det belgiske bunnlaget Lierse. Forrige lørdag ble det tap mot Westerlo - i kveld ble det nytt tap hjemme mot Club Brügge. Foto: Henning Lillegård
NYTT TAP: Kjetil Rekdal har ikke fått noen drømmestart i sin nye jobb som trener for det belgiske bunnlaget Lierse. Forrige lørdag ble det tap mot Westerlo - i kveld ble det nytt tap hjemme mot Club Brügge. Foto: Henning Lillegård Vis mer

- Jeg er veldig skuffa. Det verste jeg vet er å tape, særlig når vi har så gode muligheter til å ta poeng. Det er fortsatt mye å jobbe med, og vi må bare jobbe hardere. I dag skapte vi 7-8 sjanser, men defensivt gjør vi for mye dumt, i hvert fall i forhold til kampen mot Westerlo sist.

- Hever vi oss 10-15 prosent har vi en god sjanse til poeng, oppsummerer han.

image: - Jeg er veldig skuffa
Hele Norges coronakart