- Jeg er veldig skuffet

Van Gaal etter 2-2 mot WBA.

2-2-MÅLET: Daley Blind satte inn 2-2-målet som sikret ett poeng for Manchester United mot WBA. Foto:  REUTERS/Stefan Wermuth
2-2-MÅLET: Daley Blind satte inn 2-2-målet som sikret ett poeng for Manchester United mot WBA. Foto: REUTERS/Stefan WermuthVis mer

• WBA - Man. United 2-2 (1-0)

(Dagbladet): Manchester United fortsetter å slite på bortebane, men reddet 2-2 mot West Bromwich Albion etter en sen scoring.

- Jeg er veldig skuffet. Vi spilte vår beste kamp for sesongen, men resultatet er ikke bra nok. Det teller ikke i vår verden, sier United-manager Louis van Gaal i et intervju vist på TV 2.

1-0: Stephane Sessegnon feirer 1-0-målet etter åtte minutter. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth
1-0: Stephane Sessegnon feirer 1-0-målet etter åtte minutter. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth Vis mer

- Jeg er fornøyd med at vi skaper flere store sjanser og de skapte bare to sjanser. Vi ga bort dette, sier manageren.

Scoringer av Stéphane Sessegnon og Saido Berahino så ut til å sørge for WBA-seier, men en fulltreffer fra Daley Blind etter 87 minutter reddet 2-2 for de røde. Tidligere i omgangen scoret også Marouane Fellaini for gjestene.

- Vi er ikke fornøyd med ett poeng. Vi spilte en god kamp, hadde ballen mye. Det er alltid fint å score sitt første mål. Vi burde vunnet denne kampen, sier Blind til TV 2 etter kampen.

1-1: Marouane Fellaini skyter og utligner til 1-1 etter 48 minutter. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
1-1: Marouane Fellaini skyter og utligner til 1-1 etter 48 minutter. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer

Manchester United sto uten borteseier i Premier League denne sesongen før de gjestet The Hawthorns. Bare to uavgjort og ett tap viste statistikken.

Og borte mot WBA ble rekka en styggere for manager Louis van Gaal. United står nå med fire strake bortekamper uten seier og er ti poeng bak serieleder Chelsea.

- Det var god laginnsats og det er trist vi ikke holdt helt inn. Vi tar med oss det positive, sier WBA-spiller Craig Dawson ifølge BBC.

Sessegnon-perle Det tok åtte minutter før kampens første scoring kom. Og det var vertene som noe overraskende kunne juble først.

2-1-MÅLET: United-keeper David De Gea er sjanseløs og må se Saido Berahino skru inn 2-1 til WBA. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth
2-1-MÅLET: United-keeper David De Gea er sjanseløs og må se Saido Berahino skru inn 2-1 til WBA. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth Vis mer

WBA kontret og United var i ubalense. Ballen havnet hos Stéphane Sessegnon som banket inn 1-0 i vinkelen fra 16 meter. En pen scoring av angriperen.

Bortelaget - som startet uten spissen Radamel Falcao - slet med å spille seg til store sjanser i første omgang og til pause gikk lagene med 0-0.

I pausa valgte manager van Gaal å ofre Ander Herrera til fordel for Marouane Fellaini.

Og det skulle vise seg å bli en liten genistrek.

Fellaini som har høstet massiv kritikk etter overgangen fra Everton brukte bare to minutter og 35 sekunder på å vise seg fram.

Midtbanespilleren dempet et innlegg fra Di Maria på brystet, vendte vekk en motspiller og banket ballen i nettaket til 1-1.

United presset på for ny scoring i minuttene som fulgte, men uten å lure målvakt Boaz Myhill.

Håpløst forsvar I stedet var det WBA som sjokkerte United-forsvaret.

Ut fra ingenting var plutselig Saido Berahino helt alene etter en fin stikker fra Chris Brunt.

Alene med keeper De Gea var Berahino sikkerheten selv og satte inn 2-1. Tv-bildene viste at det var høyreback Rafael som opphevet offsiden og bidro sterkt til det håpløse forsvarsspillet til gjestene.

Tre minutter før slutt slo United tilbake og Daley Blind scoret 2-2 målet med et velplassert skudd fra 17-18 meter.