VIL TIL TIPPELIGAEN: Mjøndalens Mads Hansen, her i kamp med VIFs Freddy Dos Santos i 2007, er skuffet over at eliteseriedrømmen nå kan ryke.
Foto Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX .
VIL TIL TIPPELIGAEN: Mjøndalens Mads Hansen, her i kamp med VIFs Freddy Dos Santos i 2007, er skuffet over at eliteseriedrømmen nå kan ryke. Foto Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX .Vis mer

- Jeg er veldig skuffet

Mads Hansens drøm om eliteseriespill kan bli stoppet av Mjøndalen.

Mjøndalen avviste budet fra Fredrikstad. Dermed er Mads Hansen (26) redd drømmen om eliteseriespill aldri blir realisert.

- Jeg er veldig skuffet. Dette var en perfekt mulighet for meg. Det er ikke sikkert jeg får en slik drømmesjanse igjen, sier Hansen til Drammens Tidende.

Ifølge lokalavisen har Fredrikstad budt 325.000 kroner for midtbanespilleren. I sommer var FFK villig til å betale mellom 400.000 og 500.000 kroner for Lier-gutten.

- Dette er litt vanskelig for oss. Vi ser hva Mads ønsker og har derfor vært innstilt på å få til en løsning. Samtidig må vi også tenke på hva som er best for klubben. Det må være noe økonomi i dette for oss, sier MIFs sportssjef Kenneth Karlsen til DT.

Hansen er også ønsket i Haugesund. Før jul ble det klart at Mjøndalen styrker midtbanen med 24 år gamle Aziz Idris. Han kommer fra Alta.

(NTB)