- Jeg er veldig stolt over denne seieren

Petter Solberg.

LAGSEIER: Petter Solberg (t.v.) og danske Tom Kristensen vant lørdag billøpet Race of Champions for lag på Barbados. Foto: Per-Espen Løchen / NTB Scanpix
LAGSEIER: Petter Solberg (t.v.) og danske Tom Kristensen vant lørdag billøpet Race of Champions for lag på Barbados. Foto: Per-Espen Løchen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Petter Solberg fortsetter å imponere. Lørdag vant verdensmesteren i rallycross Race of Champions for lag på Barbados.

Sammen med den danske Le Mans-legenden Tom Kristensen ble Petter Solberg tidenes første nordmann med triumf i det prestisjetunge billøpet. Dansk-norske Team Nordic slo britiske David Coulthard og Susie Wolff i finalen. Før det slo Solberg og Kristensen ut den franske formel 1-duoen Romain Grosjean og Esteban Ocon.

- Jeg er veldig stolt over denne seieren. Sesongen min blir stadig bedre, og det er en ny drøm som er gått i oppfyllelse med seier i Race of Champions. Her er mange av verdens beste bilsportførere med, og det er stor prestisje å vinne denne tittelen. Jeg fikk bra med påfyll av selvtillit før den individuelle konkurransen søndag, sa Petter Solberg.

Løpet på Barbados er stjernespekket. Ved siden av Coulthard og Grosjean, måtte også Indianapolis 500-mester Ryan Hunter-Reay, seksdobbelt V8 Supercar-mester Jamie Whincup, motorsykkellegenden Mick Doohan, World Touringcar-mester José Maria Lopez og GP2-mester Jalyon Palmer se seg slått av Solberg og Kristensen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer