IKKE BEKYMRET: Rafael Benitez lar seg ikke påvirke av spekulasjonene rundt hans fremtid på Stamford Bridge. Foto: AFP PHOTO / OLLY GREENWOOD / NTB scanpix
IKKE BEKYMRET: Rafael Benitez lar seg ikke påvirke av spekulasjonene rundt hans fremtid på Stamford Bridge. Foto: AFP PHOTO / OLLY GREENWOOD / NTB scanpixVis mer

- Jeg er veldig trygg på at vi vil ende blant topp fire

Benitez lar seg ikke påvirke av spekulasjonene om framtiden hans.

Rafael Benitez hevder han ikke lar seg påvirke av spekulasjonene om framtiden hans som Chelsea-manager.

Supporterne har vært kritiske til ansettelsen av Benitez, og britiske tabloider har lenge også skrevet at spanjolen sitter utrygt i sjefsstolen på Stamford Bridge.

Lørdag bled et hevdet at noe annet enn tre poeng mot Wigan kunne føre til sparken for Benitez, men Chelsea slo til med 4-1-seier. Det gir Benitez noe arbeidsro i tiden framover.

- Det er mye snakk og spekulasjoner. Ingen snakker til eieren. Det er kun spekulasjoner. Det er jobben min å prøve å vinne hver kamp, sa Benitez etter seieren.

Stresser ikke Han ble hentet inn som ny manager da Roberto Di Matteo fikk sparken i fjor høst.

- Når du har erfaring med å vinne noe, vet du at det noen ganger kan være vanskelig. Topplag som vil vinne, må være jevne. Det er normalt. Det er ikke verdens ende hvis du kaster bort en kamp du fortjener å vinne. Problemer er hvis vi ikke skaper sjanser eller scorer mål, men vi gjør det i hver kamp. Vi gjør noen feil, men vi har også mye positivt, sa Benitez.

Formsvikt Chelsea har vist svak form de siste ukene, men fikk en opptur lørdag. Blåtrøyene ble slått ut av Swansea i ligacupens semifinale og må ut i omkamp mot Brentford i FA-cupen. Seieren over Wigan var londonklubbens første på fem kamper i serie og cup (tre uavgjort, ett tap).

Etter seieren holder Chelsea fortsatt tredjeplassen i Premier League. Tottenham jager ett poeng bak, mens Arsenal på femteplass er fem poeng etter.

- Jeg er veldig trygg på at vi vil ende blant topp fire, sa Benitez.

(NTB)