- Jeg fant ut at «alkis» stakk verst

Nå vil Bakke og Rekdal ha forsoning.

ØNSKER FORSONING: Kjetil Rekdal legger seg langflat etter gårsdagens krangel hvor han kalte Eirik Bakke en «alkis». Han sier han ble så provosert at han brukte det ordet han mente stakk verst. Foto: TV 2 Sporten
ØNSKER FORSONING: Kjetil Rekdal legger seg langflat etter gårsdagens krangel hvor han kalte Eirik Bakke en «alkis». Han sier han ble så provosert at han brukte det ordet han mente stakk verst. Foto: TV 2 Sporten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Gårsdagens svært heftige krangel på Brann stadion har skapt sterke reaksjoner både internt hos Aalesund og hos Norges Fotballforbund.

Kranglinga om den mulige utvisningssituasjonen rett før pause eskalerte, og for åpent kamera kalte Aalesund-trener Kjetil Rekdal Eirik Bakke for en «alkis». En rasende Bakke måtte fysisk holdes igjen for ikke å angripe den kontroversielle treneren.

- Jeg er mest irritert på meg selv for at jeg sprakk i et lite sekund der, jeg er langt fa stolt av meg selv, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

I dag forklarer Rekdal bakgrunnen for sitt ordvalg.

Promillekjørnig i 2003- Jeg ble så provosert at jeg fant ut at det var det ordet som stakk verst, derfor brukte jeg det. Jeg har aldri blitt så provosert, sier Rekdal til TV2-sporten i dag.

Bakke ble tatt for promillekjøring da han var proff i Leeds i 2003.

- Årsaken til at jeg brukte ordet, bunner nok i den epsioden Bakke var involvert i. Jeg er jo Leeds-supporter og ble skikkelig forbanna på ham for det. I ettertid ser jeg at dette er et ord jeg ikke burde ha brukt, sier Rekdal videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer