Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg får bare holde ut til sommeren

Frustrert Marcus Pedersen åpner for klubbskifte.

MISFORNØYD: Marcus Pedersen føler han fortjener langt mer spilletid i Vitesse Arnhem enn treneren er villig til å gi ham. Her i duell med to spillere fra AZ Alkmaar. Foto:  EPA/PAUL VREEKER
MISFORNØYD: Marcus Pedersen føler han fortjener langt mer spilletid i Vitesse Arnhem enn treneren er villig til å gi ham. Her i duell med to spillere fra AZ Alkmaar. Foto: EPA/PAUL VREEKER Vis mer

Marcus Pedersen får lite spilletid i nederlandske Vitesse. Den tidligere Strømsgodset-spilleren kan få ny klubb allerede til sommeren.

Pedersen ble hentet til Vitesse rett før overgangsvinduet stengte sist sommer. 20-åringen ble matchvinner for sin nederlandske klubb i helgen, men får knapt med spilletid.

- Hvis de ikke lar meg spille mer må jeg finne på noe annet, fordi jeg trenger spilletid for å utvikle meg, sier Marcus Pedersen til NRK.

Skader har ødelagt for den tidligere HamKam-spissen.

- Det har vært en litt tøff tid, og det er ikke så lett å holde motet oppe når man selv mener at man skal spille. Jeg får bare holde ut til sommeren, sier han.

Trener Albert Ferrer kan ikke love at Pedersen blir værende i klubben.

- Det kan jeg ikke si så mye om. Jeg vet jo faktisk ikke om det er jeg som er trener her neste sesong. Han har utviklet seg, men har fortsatt en del igjen, sier Ferrer.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media