- Jeg får nok jobbhenvendelser

Men foreløpig skal Knut Torbjørn Eggen hjelpe talenter.

(Dagbladet.no): Mandag dukket Nils Arne Eggen opp på Ranheims treningsfelt utafor Trondheim. I formiddag var også sønnen, Knut Torbjørn Eggen, i aksjon igjen etter at han sa opp jobben som Fredrikstad-trener i desember.

Riktignok er det ikke noen ny klubb som har sikret seg topptrenerens tjenester, men derimot WANG Toppidrett.

- Dette er ikke en jobb, men jeg skal bidra litt i forhold til unge talenter. Sånn kan jeg også holde meg litt oppdatert på feltet, sier Eggen til Dagbladet.no.

- Skal jobbe som trener igjen

I tillegg til denne aktiviteten, skal Eggen sitte i et nytt råd for WANG, sammen med tre andre idrettsprofiler. Dessuten tenker 46-åringen å reise litt rundt for å studere klubber på østlandsområdet.


- Jeg har allerede besøkt Vålerenga, i dag, og jeg kommer nok til å besøke Lillestrøm og andre klubber rundt hovedstaden. Igjen handler dette om å få impulser og å holde seg oppdatert, forteller han.

På denne måten sikrer han at han er klar den dagen han går inn i trenergjerningen igjen.

- Det har aldri vært noen tvil om at jeg skal jobbe som trener igjen. Jeg har allerede fått nok jobbhenvendelser, men ingen som har passet helt, sier Eggen.

- Jeg får nok jobbhenvendelser

Stiller krav til neste arbeidsgiver

Hva som passer vil han ikke si all verden om, men han legger ikke skjul på at klubbens organisering har mye å si.

- Jeg ønsker å finne en klubb hvor jeg fullt ut får være sjef for det sportslige, sier Eggen, som sluttet i FFK fordi han måtte rapportere til direktøren i stedet for til styret.

- Du ønsker en arbeidsgiver hvor ledelsen har lest hva du skriver om organisering i boka «Godfoten», i motsetning til klubbledelsen i Fredrikstad?

- Det var dine ord, humrer Eggen.

TILBAKE I AKSJON: Drøye en måned etter at han sa opp jobben hos Fredrikstad Fotballklubb, var Knut Torbjørn Eggen i dag tilbake i aksjon. Men ikke i en ny klubb, men derimot som støttespiller for WANG Toppidrett. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
TILBAKE I AKSJON: Drøye en måned etter at han sa opp jobben hos Fredrikstad Fotballklubb, var Knut Torbjørn Eggen i dag tilbake i aksjon. Men ikke i en ny klubb, men derimot som støttespiller for WANG Toppidrett. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer