SPILLER MOT NORGE I DAG: Craig Bellamy får være i fred fra Espen Ruud i dag. Spørs om Ruud får være i fred fra Bellamy.Foto: REUTERS/Philip Brown
SPILLER MOT NORGE I DAG: Craig Bellamy får være i fred fra Espen Ruud i dag. Spørs om Ruud får være i fred fra Bellamy.Foto: REUTERS/Philip BrownVis mer

- Jeg får prøve å terge Bellamy så han blir sur

Espen Ruud tøffer seg før Wales-kampen.

Følg Wales - Norge i fotballstudio fra kl. 16!

CARDIFF (Dagbladet): Mye er sagt og skrevet om de offensive kvalitetene til Wales før privatkampen mot Norge i ettermiddag. Med Gareth Bale og Craig Bellamy på hver sin kant og Norwich-spydspissen Steve Morrison som targetmann i midten skal den norske forsvarsfireren få nok å stri med på Cardiff City Stadium.

Likevel er det litt usikkert hvem som får æren av å stoppe den heiteste vingen i Europa, Gareth Bale. På Tottenham herjer Bale på venstrekanten, mens Wales-manager Gary Speed har brukt ham på høyrekanten de siste kampene.

Gjør Speed det samme i kveld er det John Arne Riise som må stoppe Bale, mens Espen Ruud må måle krefter med fotballens badboy Craig Bellamy.

Det ville i så fall være slik Ruud selv ønsker det.

- Jeg syns jo at Bale kanskje er den beste av dem med den ekstreme farta, kan godt hende at de bytter litt på også. Han Bellamy er heller ikke sein så det blir selvfølgelig en utfordring det, sier Ruud til Dagbladet.

- Bellamy er kanskje litt mer ufin også?

- Han kan være det, han har jo hatt endel episoder, men jeg får prøve å terge ham litt så han blir litt sur.

- Du tar sjansen på det?

- Nei, det gjør jeg ikke, kommer det kontant fra Ruud.

- Vi får holde oss profesjonelle og prøve å stoppe dem på en ordentlig måte.

• Følg Wales - Norge direkte fra Dagbladets fotballstudio fra klokka 16 i dag!