Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg får skylda for alt

Selv for global oppvarming, mener Benitez .

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Aston Villa-fansen har pekt ut Rafael Benitez som den store, stygge ulven etter overgangsfarsen med Gareth Barry.

Tonen har vært amper helt siden mai, da Liverpool la inn et bud på 100 millioner kroner før sesongen var ovar, og Villa kjempet for en europacupplass.

Barry selv har ikke lagt skjul på hva han ønsker. Men ærligheten har kostet dyrt - i form av en klekkelig bot fra Martin O\'Neill og Judas-rop fra Villa-fansen.

Ville renvaske seg

Torsdag spilte Gareth Barry Uefa-cupkamp for Villa mot islandske FH Hafnarfjordur. Det kan ha vært det endelige nådestøtet for Liverpool i denne omgang - ettersom han dermed gjorde seg uaktuell for gruppespillet i Champions League.

På en pressekonferanse fredag slo Benitez tilbake mot dem som hevder a det er han som er ansvarlig for all turbulensen.

- Jeg får skylda for alt, for alt fra global oppvarming til de høye bensinprisene. Men i denne saken vil jeg være helt klar: Siden jeg snakket med Martin O\'Neill om situasjonen i april, har jeg ikke snakket med noen i Aston Villa, sa Benitez ifølge Sky Sports.

Rick, eierne og Villa-direktøren

I WANT YOU, BARRY: Men Rafael Benitez har holdt seg langt unna samtalene, sier han. Spanjolen føler seg urettmessig kritisert i Liverpools jakt på Gareth Barry. Foto: AP
I WANT YOU, BARRY: Men Rafael Benitez har holdt seg langt unna samtalene, sier han. Spanjolen føler seg urettmessig kritisert i Liverpools jakt på Gareth Barry. Foto: AP Vis mer

Beskyldningene har åpenbart plaget Benitez, som tok seg god tid til å forklare hvordan det hele hang sammen.

- Alle samtalene har vært mellom vår direktør Rick Parry, eierne og direktøren til Aston Villa. Og det har vært gode samtaler. Så om noen ønsker å snakke om Barry i framtida, må de snakke med eierne, Rick Parry eller direktøren til Astin Villa, understreket Benitez.

Før han gjentok enda en gang at han ikke var involert i samtalene med Gareth Barry. Og enda en gang.

- Hvis dere ønsker å snakke om spillere, snakk med Rick Parry. Hvis dere ønsker å snakke om fotball, ja, da kan dere snakke med meg, sa spanjolen.

PS! Liverpool serieåpner borte mot Sunderland lørdag kl. 18.30. Kampen kan du følge live på http://live.dagbladet.no.

<B>SER UT TIL Å BLI I VILLA:</B> Gareth Barry er priset til 180 millioner kroner av Aston Villa. De pengene har Liverpool hatt vanskelig for å hoste opp.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!