Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg feirer når jeg må feire

Ronaldo følte plikten da han avgjorde thrilleren.


(Dagbladet): Real Madrid - Manchester City 3-2.

Det vakte oppsikt da Cristiano Ronaldo for drøyt to uker siden ikke feiret etter en scoring for Real Madrid mot Granada.

Etterpå forklarte han at han var trist.

I går avgjorde portugiseren thrilleren av en åpningskamp i Champions League med 3-2-målet mot Manchester City.

IKKE TRISTIANO: Cristiano Ronaldo feirer sammen med landsmannen Pepe etter det avgjørende målet mot Manchester City i går kveld. Foto: FELIX ORDONEZ / REUTERS / NTB SCANPIX
IKKE TRISTIANO: Cristiano Ronaldo feirer sammen med landsmannen Pepe etter det avgjørende målet mot Manchester City i går kveld. Foto: FELIX ORDONEZ / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

Premier League-mesteren tok ledelsen to ganger i andre omgang. Real Madrid utliknet kjapt hver gang, før Ronaldo satte inn avgjørelsen. En kampregi av samme klasse som da John Arne Riise nylig avgjorde for Norge på straffespark på overtid.

- Feirer når jeg må Og Ronaldo feiret selvsagt scoringen med lagkameratene.

- Jeg feirer når jeg må feire. Kampen var veldig viktig, og vi er med i striden, sier Ronaldo ifølge The Guardian.

Real Madrids egen nettside siterer ham imidlertid noe annerledes:

- Jeg feirer alt som er verdt å feire. Kampen var veldig viktig, og jeg er glad for seieren. Det var en sprø kamp, laget spilte bra og fortjente seieren.

Den mye omtalte tristheten sin ville han ikke snakke så mye om i går kveld.

- Det er ikke viktig. Det viktige er at vi vant. Det var en veldig bra kamp for dem som så på, sier portugiseren.

- Noe måtte endres Ronaldo roser laget for viljen til å stå på fra start til slutt, og at de skapte sjanser og aldri mistet troen på seier - selv når de lå under to ganger.

Laget har sløst bort åtte poeng av tolv mulige på de fire første serierundene. Ronaldo forteller at treneren har forlangt forandring av spillerne.

- Mourinho har snakket med oss, og noe måtte endres. Laget spilte virkelig bra. Vi scoret tre mål, skapte flere sjanser og fortjente seieren. Det viktigste var å vinne og å starte bra i denne turneringen. Vi har startet sesongen svakt i ligaen. Champions League startet i dag, og vi gjorde det godt, sier han.

Også Mourinho gjorde seg bemerket med en feiring litt over det normale. I likhet med landsmannen Ronaldo skled han bortover gresset på knærne - men i motsetning til spillerne hadde Mourinho på en dress som neppe er spesielt billig.

- Feiringen betyr ikke noe. Det som betyr noe er kampen, og hvordan folk som elsker fotball helt sikkert nøt dette.

OFRET DRESSEN: Jose Mourinho tok løpefart og sklei inn på banen på de dresskledde knærne da Ronaldo gjorde 3-2. Foto: PAUL WHITE / AP / NTB SCANPIX
OFRET DRESSEN: Jose Mourinho tok løpefart og sklei inn på banen på de dresskledde knærne da Ronaldo gjorde 3-2. Foto: PAUL WHITE / AP / NTB SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media