GOD OPPFØRSEL: Ardian Gashi slapp ut tidligere fra fengsel fordi han oppførte seg bra, og fordi han var snill og trivelig ifølge ham selv.
Foto: Torbjørn Sønstrød / SCANPIX
GOD OPPFØRSEL: Ardian Gashi slapp ut tidligere fra fengsel fordi han oppførte seg bra, og fordi han var snill og trivelig ifølge ham selv. Foto: Torbjørn Sønstrød / SCANPIXVis mer

- Jeg fikk applaus da jeg kom inn i fengselet

Gashi kunne ikke skjønne hvorfor han måtte i fengsel for å kjøre for fort.

(Dagbladet): Ardian Gashi spiller for øyeblikket i Helsingborg i Sverige, men det var i Norge at den tidligere Tippeliga-spilleren kjørte for fort på en motorvei. Gashi ble målt til 136 kilometer i timen i 80-sonen da han spilte for Vålerenga, nå forteller han om hvordan han opplevde å bli fengslet i Norge.

- Det var en motorvei med to filer. Jeg tenkte: «Hva? Skal jeg i fengsel for å kjøre for fort?» Fy faen, det var veldig trist, sier Gashi til svenske Expressen.

- Hvilken type fengsel var det?

- Det var ikke bare tungt kriminelle der inne, det var jo litt mer vanlig folk også. Men jeg satt og snakket med noen som hadde begått mord. Det var rart, for jeg er en person som liker å stille spørsmål. Jeg spurte han: «Hvordan tenkte du der?» Og han fortalte, sier Gashi.

Videre forteller Gashi at han fikk applaus da han ankom fengselet.

- Jeg tror de var fotballfans, sier Gashi.

Han skulle egentlig sone 18 dager, men slapp ut etter 14 for god oppførsel.