- Jeg fikk en vond følelse fra Moyes-tida i kroppen

Sjokkert United-redaktør.

 SKUFFET:  Ryan Giggs og Louis van Gaal på benket under dagens kamp mot Leicester. Foto: NTB Scanpix
SKUFFET: Ryan Giggs og Louis van Gaal på benket under dagens kamp mot Leicester. Foto: NTB ScanpixVis mer

• Leicester - Manchester United 5-3

(Dagbladet): Dagbladet snakket med en målløs United.no-redaktør etter sjokktapet mot Leicester.

For en time siden hadde han sett sine menn gått fra en 1-3 ledelse til 5-3 tap på bortebane.

- Det var nesten så man ikke tror det. Jeg er delt i synet. Unted spilte bra og hadde god kontroll  fram til 1-3. Så kommer det en helt uforståelig straffe, og etter det svikter United fullstendig, sier Dag Langerød til Dagbladet.

 GJORDE VONDT:  Dag Langerød var lite fornøyd med dagens kamp.
GJORDE VONDT: Dag Langerød var lite fornøyd med dagens kamp. Vis mer

Han fortsetter:

- Usikkerheten begynte å bre seg igjen etter reduseringen. Det vi viste i fjor ble synlig igjen. United faller litt, begynner å se etter mer defensive løsninger og blir usikre.De har ikke nok selvtillit.  Spillerne mangler trygghet i laget og trygghet til systemet, sier redaktøren.

Moyes-flashbacks Nedturen Manchester-klubben har opplevd i overkant av et år, startet da Sir Alex Ferguson takket for seg og David Moyes tok over som manageren før fjorårssesongen.

Etter en opptur forrige helg  svevde tankene tilbake til Moyes i dag:

- Den siste halvtimen er helt vill. Jeg fikk en vond følelse fra Moyes-tida i kroppen. Det er  for dårlig. Men det er delt, dommeren gjør to helt klare feil før 2-3: Rafael skal ha frispark og det er ikke straffe, men etter reduseringen spiller vi altfor dårlig. Det er ingen unnskyldning, men sånn det var, sier Langerød.

Savner trygghet Etter rekordkjøpene i sommer og utklassingen av QPR forrige runde trodde mange United-supportere at skuta nå var snudd.

 FIKK SPARKEN:  David Moyes. Foto: NTB Scanpix
FIKK SPARKEN: David Moyes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Folk tok av etter sist kamp, men nå fortsetter problemene. Den lille optimismen døde den halvtimen på King Power stadium. Det er ikke noe snakk om ligagull eller den og den plasseringen på tabellen nå. Nå er det viktig å få sette laget og få trygghet i rekkene.

- Hva er positivt fra kampen?

- Vi skaper mye sjanser og scorer. Angel di Maria er en av de beste spillerne i Premier League.  Falcao fikk en målgivende og van Persie scorer i dag. Men uansett har jeg mye støtte forventinger til spillerne, sier Langerød.