- Jeg fikk ikke 10-eren, jeg tok den

Og da blir du kanskje i Inter, Zlatan?

I USA: José Mourinho har tatt med seg Zlatan Ibrahimovic og de andre Inter-spillerne til USA. Mange tolker det som et tegn på at svensken blir i klubben. Foto: AFP
I USA: José Mourinho har tatt med seg Zlatan Ibrahimovic og de andre Inter-spillerne til USA. Mange tolker det som et tegn på at svensken blir i klubben. Foto: AFPVis mer

(Dagbladet.no) Zlatan Ibrahimovic har vært en av de mest omtalte herrene i fotballen i sommer, og det har vært daglige spekulasjoner om hans framtid i Inter.

Nå kan mye tyde på at han blir værende i Milano:

• Tida går og de fleste klubbene som kan tenke seg å bruke flere hundre millioner kroner på én spiller begynner å komme i mål.

• Han har fått nytt draktummer: Han bytter ut 8-eren med selveste 10-eren.

Blåser i ryktene
Eller, fått og fått. Zlatan får ikke noe, han tar ting.

- Fått den? Det var det nummeret jeg ville ha. Det var ikke noe jeg fikk, det var noe jeg tok, sier han til SVT.

Nummeret har blitt ledig etter at Adriano har forsvunnet fra klubben, og den svenske verdensstjernen syntes det ble feil at nummeret bare støvet ned. Toppscorer følte seg derfor verdig til å følge i rekken av historiens mange store 10-ere.

FERDIG MED 8-EREN: Zlatan Ibrahimovic har spilt med nummer åtte på ryggen i Inter for siste gang. Foto: REUTERS
FERDIG MED 8-EREN: Zlatan Ibrahimovic har spilt med nummer åtte på ryggen i Inter for siste gang. Foto: REUTERS Vis mer

Det kan også være et tegn på at han har tenkt til å bli hos José Mourinho.

- Det er rykter hver dag, men jeg tilhører Inter. Så lenge det ikke skjer noe konkret, kan jeg ikke si så mye. Jeg respekterer den kontrakten jeg har, som det er fire år igjen av, sier spissen fra Skåne.

- Blir værende
Inter lader nå opp til såkalte World Football Challenge i Los Angeles, hvor de blåsorte skal spille mot Club America, Chelsea og AC Milan neste uke.

Italienske journalister Expressen har snakket med på treningsleiren til Inter er delt i synet på om de tror Mourinho blir værende i Inter.

- Når treningsleiren nå er i gang og Zlatan er med, da tar jeg det som et tegn på at han blir værende denne sesongen, sier Arianna Ravelli fra Corriere della Sera.

Andrea Ramazzotti i Corriere dello Sport er enig, mens Andrea Sorrentino i La Repubblica er mer i tvil.

- Det er vanskelig å danne seg et bilde av hva som skjer. Etter det jeg forstår vil Zlatan ha bedre betalt eller så forsvinner han. Han ble tilbudt Real Madrid for en måned siden, men de syntes han var for dyr, sier Sorrentino.

10 PÅ LANDSLAGET: Svenskenes største stjerne har selvfølgelig 10-eren på landslaget. Foto: REUTERS
10 PÅ LANDSLAGET: Svenskenes største stjerne har selvfølgelig 10-eren på landslaget. Foto: REUTERS Vis mer