Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg fikk mange klemmer

Morgan Andersen var tilbake på Ullevaal. Der fikk han se Edus sannsynligvis siste kamp på Ullevaal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (Dagbladet.no): For knappe tre måneder siden sluttet Morgan Andersen som direktør i Lyn. Da hadde han allerede sagt ja til en stilling som daglig leder i Fredrikstad.

I går kveld møttes de to klubbene på Ullevaal, og Morgan Andersen var sjølsagt på plass på sin gamle hjemmebane med sin nye arbeidsgiver.

- Lyn er en herlig klubb

Der fikk han se at Fredrikstad tok tre svært viktige bortepoeng. Men det var ikke det eneste som gledet Andersen.

- Det var veldig gøy å være tilbake, det var fint å komme til manage gode og gamle venner. Lyn er en herlig klubb. Jeg har fått veldig mange klemmer, sier Morgan Andersen til Dagbladet.no.

- Ingen negative tilbakemeldinger?

- Nei, og det er det ingen grunn til. Jeg har fått fortalt folk grunnen til at jeg skiftet klubb, så den saken er ute av verden, svarer Andersen.

Som Lyn-direktør hadde Andersen sitt fulle hyre med å håndtere de mange kontroversene rundt nåværende Chelsea-spiller John Obi Mikel.

EN HERLIG KLUBB: FFK-leder Morgan Andersen hadde bare godt å si om Lyn da han i går var tilbake på Ullevaal stadion. Bildet er fra i fjor mens han fortsatt var direktør i Oslo-klubben. Arkivfoto: Arnt E. Folvik
EN HERLIG KLUBB: FFK-leder Morgan Andersen hadde bare godt å si om Lyn da han i går var tilbake på Ullevaal stadion. Bildet er fra i fjor mens han fortsatt var direktør i Oslo-klubben. Arkivfoto: Arnt E. Folvik Vis mer

Lyn-visitt av Edu

Men også i dag har Lyn en nigeriansk klassespiller, i Chinedu «Edu» Obasi Ogbuke. Sjøl om ting har vært mye roligere rundt ham enn rundt Mikel, ønsker også Edu seg til en større klubb. I går fikk Andersen se hans sannsynligvis siste kamp på Ullevaal.

Angriperen avsluttet med en strålende kamp til tross for snøværet over Oslo.

- Det er bedre vær i Spania, svarte angriperen da han ble spurt ham om Barcelona, som fulgte ham fra tribunen på Ullevaal.

Også Liverpool skal ha hatt speidere til stede, og dette kan du lese mer om i dagens papirutgave av Dagbladet.

SETT AV BARCA: Chinedu «Edu» Ogbuke ble sett av Barcelona og Liverpool i går. Her sammen med agent John Shittu.