FIKK BANK: Mia St. John hadde ikke sjans mot Cecilia Brækhus i ringen, og dommeren stanset kampen i tredje runde.  Foto: NTB Scanpix
FIKK BANK: Mia St. John hadde ikke sjans mot Cecilia Brækhus i ringen, og dommeren stanset kampen i tredje runde. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Jeg fikk sendt en melding, og jeg håper den ble mottatt

Cecilia Brækhus gjorde akkurat det hun hadde planlagt i ringen mot Mia St. John.

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Cecilia Brækhus slo Mia St. John på teknisk knockout i tredje runde under dagens kamp på Arena Nord i Frederikshavn.

Den 45 år gamle St. John hadde ikke sjans mot den norske bokseren, og måtte ta i mot slag etter slag fra begynnelsen av kampen til dommeren stanset den i tredje runde.

- Alt gikk etter planen. Jeg fikk gjort akkurat det jeg ville med denne kampen. Jeg er veldig fornøyd, sier en blid Brækhus til Dagbladet i garderoben etter kampen.

- Jeg fikk sendt en melding, og jeg håper den ble mottatt, fortsetter hun, og sikter til Holly Holm.

Brækhus var på forhånd klar på at hun ikke undervurderer motstanderen sin, men denne gangen ble det lettere enn hun hadde trodd.

- Jeg følte at det var lettere enn jeg hadde trodd. Det er en motstander som har gått ti runder mot Holly Holm. Jobben er gjort, og beskjeden er sendt. Sportslig går jeg tilbake til gymmen og fortsetter å trene, for det er jo mye tøffere motstand der ute som venter, sier hun til Dagbladet.

- Hva motivere deg videre nå?

- Det er å møte de beste jentene, og vi er i dialog med tre verdensmestere nå. Jeg vil bli best av de beste, og bli historisk. Det er det som motiverer meg.